Farah Zeynep Abdullah hastalığıyla ilgili konuştu.

Farah Zeynep Abdullah hastalığıyla ilgili konuştu.
Sosyal medyayı yoğun kullanmasıyla tanınan ünlü oyuncu hakkında söylenilen MS hastalığına yakalanıp yakalanmadığına dair açıklama yaptı.

Oyunculuğu ve katıldığı aktivitelerle gündem olan oyuncu Farah Zeynep Abdullah son zamanlarda hakkında konuşulan hastalığıyla ilgili konuştu. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan isimlerin başında gelen ünlü oyuncu özel hayatına dair merak edilenleri hayranlarıyla paylaştı. İşte Zeynep Abdullah’ın söylentilere verdiği cevap ve kariyeri hakkında bilinmeyenler haberimizde. Şimdi detaylar

Farah Zeynep Abdullah hastalığıyla ilgili konuştu

Sosyal medyayı yoğun kullanmasıyla tanınan ünlü oyuncu hakkında söylenilen MS hastalığıyla ilgili açıklama yaptı. Son dönemde yaygınlaşan Clubhouse uygulamasındaki bir sohbet odasında MS (Multipl Skleroz) hastalığına yakalanıp yakalanmadığına dair açıklama yaptı. Takipçilerimize o açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

Doktorlar MS’den şüphelendi

Oyuncu Farah Abdullah, MS başlangıcı şüphesiyle tetkikler yaptırdığını söyleyerek sağlığıyla ilgili endişelenen hayranlarına şu açıklamada bulundu. "Boyun fıtığımın dışında tiroidimde de sıkıntı var. Kontroller sırasında doktorlar MS’ten şüphelendi... Hatta MS hastalığını araştırmak için benden, iki kez omurilik sıvısı alındı. İlkinde lokal anestezi yapıldı. Bir hafta sonra tekrar genel anesteziyle işlem yapılırken rol aldığım ‘Şampiyon’ filmi aklıma geldi. Orada kanserli bir kızı canlandırıyordum. ‘Ben bu sahneyi görmüştüm. Ben bunları yaşadım’ dedim."

Clubhouse uygulamasında kendisine sorulan sorulara cevap veren Farah Zeynep Abdullah, sağlık durumunu endişeyle takip eden hayranlarına şu müjdeyi de verdi. “İki kez yapılan kontrolün test sonuçlarında MS olmadığım anlaşılmıştır.”

Canlitv platformu olarak başarılı oyuncuya mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

1989 İstanbul doğumlu oyuncu Boşnak kökenlidir. Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümü mezunu olan güzel oyuncu HeForShe reklamında oynadı. Amnesty Türkiye’nin gönüllü destekçisi olan Farah Zeynep, henüz lise öğrencisiyken “Öyle Bir Geçer Zaman ki” adlı dizide Aylin karakterini canlandırdı. Onu asıl şöhrete taşıyan yapım ise Yılmaz Erdoğan’ın filmi Kelebeğin Rüyası oldu. Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynayarak başarısını perçinledi.

Rol aldığı Diziler

2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki,

2014 Kurt Seyit ve Şura

2016-2017 Muhteşem Yüzyıl Kösem

2018 Gülizar

FİLMLER

2013 Kelebeğin Rüyası

2014 Bi Küçük Eylül Meselesi, Unutursam Fısılda

2015 Barbie Prenses ve Rockstar

2016 Ekşi Elmalar

2018 Arif v 216

2018 Bizim İçin Şampiyon

31-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar