Farah Zeynep Abdullah yeni bir proje için anlaştı

Farah Zeynep Abdullah yeni bir proje için anlaştı
Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından yeni projesinin sinyalini verdi. Farah Zeynep Abdullah bakın hangi projeyle anlaşma imzaladı.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah bomba bir projeyi kabul etti. TRT'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılmıştı. Sezon finalinde Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'a çok sayıda tepki gelmişti. Abdullah Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin hikayesinin bittiğini savunmuştu. Abdullah yeni sezonda anlaşma yaptığı projenin sinyalini ise sosyal medya hesabından verdi. Serenay Sarıkaya'ya teklif götürülen o projede Farah Zeynep Abdullah yer alacak. Serenay Sarıkaya yoğun işleri nedeniyle projeden vazgeçmişti.

Farah Zeynep Abdullah o rolü kabul etti

Farah Zeynep Abdullah 2022 sezonunda çok konuşulacak bir proje için anlaştı. 'Acıların Kadını' olarak tanınan şarkıcı Bergen'in hayatının anlatılacağı filmde Farah Zeynep Abdullah Bergen'i canlandıracak. Bergen önce yüzüne kezzap atılarak yaralanmış ve bir süre sonra öldürülmüştü. Arabesk müziğin sevilen isimlerinden biri olan Bergen'in acı dolu hayatının beyaz perdeye yansıtılması için bir proje hazırlandı. Bergen'i canlandıracak isim için farklı oyuncularla görüşmeler yapılmıştı. Sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya önce rolü kabul etmiş daha sonra iş yoğunluğu nedeniyle projeden ayrılmıştı. Merakla beklenen Bergen rolü için Farah Zeynep Abdullah'la anlaşma sağlandı.  

Begen rolü Farah Zeynep Abdullah'ın oldu

Farah Zeynep Abdullah'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım oyuncunun takipçilerini heyecanlandırdı. Bergen'in bir fotoğrafı ile birlikte paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah "Bergen 02.22" notunu ekledi. Abdullah'ın paylaşımından rolü kabul ettiği anlaşıldı. Bergen filminin 2022'de gösterime girmesi bekleniyor. Farah Zeynep Abdullah tarafından canlandırılacak Bergen şimdiden merak edilmeye başlandı. Acılarla dolu bir hayatı olan arabesk sanatçısı Bergen yüzüne kezzap atıldığı için yüzünün bir tarafını yıllarca saçlarıyla kapatarak sahne almıştı. Daha sonra da acı bir şekilde öldürülen Bergen'in hikayesi özellikle orta yaş insanlar için bilinen bir dram. Bu hikaye bir sinema filmine dönüştürüldü. Oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise Bergen rolünü kabul etti. Farah Zeynep Abdullah reyting rekortmeni dizi Masumlar Apartmanı'ndan ayrılınca tepki toplamıştı. Yeni projesi ise sevenlerini heyecanlandırdı.

15-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar