Kardeşinin vefatından sonra ilk kez sahneye çıkan Alişan hüngür hüngür ağladı

Kardeşinin vefatından sonra ilk kez sahneye çıkan Alişan hüngür hüngür ağladı
Ünlü şarkıcı Alişan kardeşinin vefatının ardından ilk kez sahneye çıktı. Selçuk Tektaş'ın vefatıyla yıkılan Alişan sahnede hüngür hüngür ağladı.

Ünlü şarkıcı Alişan kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın vefatıyla yıkılmıştı. Koronavirüse yakalanan Selçuk Tektaş yaklaşık 3 hafta süren mücadelenin ardından vefat etti. Selçuk Tektaş'ın vefatı herkesi hüzünlendirirken Alişan ve ailesi için büyük bir acı oldu. Alişan kardeşini toprağa verirken gözyaşlarına hakim olamamıştı. Bu acı olayın ardından ilk kez dün (14 Ağustos) sahneye çıkan Alişan sahnede zor anlar yaşadı. Alişan Kıbrıs'ta verdiği konserde de gözyaşlarına boğuldu.

Alişan ilk kez Kıbrıs'ta sahne aldı

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş 21 Temmuz'da vefat etmişti. Alişan o tarihten itibaren hiç sahneye çıkmadı. İki çocuğu olan Selçuk Tektaş Alişan'la abi kardeş olmanın yanı sıra aynı zamanda menajerliğini üstleniyordu. Alişan Kıbrıs'ta verdiği konserde Selçuk Tektaş olmadan ilk kez Kıbrıs'a yalnız geldiğini belirtti. Alişan'ın programlarını takip eden Tektaş'ın vefatı bu açıdan da Alişan için oldukça zor bir kayıp oldu. Kıbrıs'ta sahne alan Alişan göz yaşlarına hakim olamayınca kendisini dinlemeye gelenlere açıklama yaptı.

Alişan sahnede, "Kardeşim olmadan ilk kez Kıbrıs'a geliyorum. Bugün benim amacım size güzel bir gece yaşatmak. O yüzden kusura bakmayın ama bu duygularım için ama gerçekten dünya çok boş. Kardeşinize sevdiğinize ailenize sahip çıkın. Çünkü bir anda yok olup gidiyorlar. Bu akşam Bütün şarkılarımı Selçuk için söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı. Kardeşinin acısını kalbinde taşıyan Alişan tüm şarkılarını kardeşi için söyledi. Zaman zaman göz yaşlarına boğulan Alişan'ın konuşmakta da zorlandığı görüldü.

Kıbrıs'taki konserinde duygu dolu anlar yaşayan Alişan kardeşi için sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. Kardeşinin çocuklarına da artık kendi çocukları gibi bakacağını belirten Alişan "2 yeğenim, 2 çocuğum vardı, artık 4 çocuğum var" ifadelerini kullanmıştı. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş 38 yaşında koronavirüs nedeniyle vefat etmişti. Alişan ve ailesi bu vefat nedeniyle sarsıldı. Selçuk Tektaş evli ve 2 kız babasıydı.

15-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar