Yıldız Tilbe'den çarpıcı açıklamalar!

Yıldız Tilbe'den çarpıcı açıklamalar
Yıldız Tilbe'den çarpıcı açıklamalar! Yıldız Tilbe konserinde şarkı sözlerini mi unuttu? Yıldız Tilbe'den şaşırtan sözler.

Yıldız Tilbe'den çarpıcı açıklamalar! Yıldız Tilbe konserinde şarkı sözlerini mi unuttu? Yıldız Tilbe'den şaşırtan sözler. Yıldız Tilbe şarkı sözlerini unuttu. Yıldız Tilbe 'imana gelsin' dedi. Yıldız Tilbe kimdir? Yıldız Tilbe sosyal medya hesabı. Yılmaz Morgül kimdir? Yıldız Tilbe ile ilgili tüm gelişmeler.

Yıldız Tilbe'den çarpıcı açıklamalar

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün Harbiye Cemiz Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk Pro sahnesinde sahneye çıktı. Tüm hayranları ile bir araya gelen başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, konserin erken saatlerinde 'Şivesi Sensin Aşkın' adlı şarkısını söylerken sözlerini unuttu. 'Pandemide 1 buçuk yılı geride bıraktık. Bu şarkının sözlerini unutmuşum. Hepinizden özür dilerim' diyerek şarkıyı yarıda kesen Yıldız Tilbe sağlık sorunu yaşamasına rağmen sahneye çıktğını da ekledi. 

Hayranları ile birlikte güel vakit geçiren Yıldız Tilbe, küçük yaşlarda evinin çatısında bağırarak şarkı söylediğini şu sözleri ile açıkladı;

'Çocukken ıslık çalmayı hiç beceremezdim ama bir bağırıyordum, yer gök inliyordu. Kızım da bu konuda benden az çekmedi. Çocukken evden biraz uzaklaşsa evin çatısına çıkar, ismini haykırırdım. Çalışmayı ve alınteri akıtmayı çok değerli buluyorum. İşim beni ayakta tutuyor.'

Gerek şarkıları ile gerekse dansları ile hayranlarını 2 saat boyunca bolca eğlendiren Yıldız Tilbe'yi bir çok ünlü de izlemeye gelmişti. Bu ünlüler arasında Kader, Elçin Sangu, Türkü Turan ve Yılmaz Morgül gibi isimler yer aldı.

Sahne boyunca oldukça eğlenceli dakikalar devam ederken, hayranlarından birisi 'Seni sevmeyen ölsün' diyerek bağırınca ünlü şarkıcı, 'Öyle demeyin Allah korusun. Şu güzelliğimi görsün imana gelsin' sözlerini kullandı.

Birbirinden güzel slow şarkıları ile 2 saat boyunca herkesin gönlünde taht kurmayı tekrar başaran 55 yaşındaki şarkıcı Yıldız Tilbe, tüm coşkusu ile İstanbulluları halay şarkıları ile şenlendirdi.

Ardından sahneye konuk olarak gelen Yılmaz Morgül, Yıldız Tilbe ile birlikte sahnede olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şarkı söyledi. Yıldız Tilbe için 'ayrılık' şarkısını seslendiren Yılmaz Morgül, herkesin kulaklarının pasını sildi.

Sahne boyunca bol eğlenceli dakikalar geçiren Yıldız Tilbe, açıkladığı itirafları ile de hemen herkesi kahkahalara boğdu.

15-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar