Fatih Portakal Hangi Tv Kanalı ile Anlaştı?

Fatih Portakal Hangi Tv Kanalı ile Anlaştı?
Fox Tv’den ayrıldıktan sonra ekranlardan uzak kalan ve bu süre içinde hem dinlenen ve hem de sosyal medyada paylaşımlar yapan Fatih Portakal yeniden ekranlara dönüyor.

Ekranların en aykırı seslerinden olan ve uzun bir süre Fox Tv Ana Haber bültenini sunan ünlü televizyoncu fatih Portakal uzun bir süre ara verdiği ekranlara geri dönme kararı aldı. Fox Tv’den ayrıldıktan sonra dinlenmeye çekilen ve bu sırada da sosyal medya hesabı üzerinden gündeme ilişkin değerlendirmeleriyle dikkatleri çeken Fatih Portakal 1 Mart tarihinde yayın hayatına başlayan Sözcü Tv ile anlaşmaya vardı ve yeniden ekranlara dönme hazırlığına başladı. Sözcü Tv ana haber bültenini sunacak olan Fatih Portakal sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı ve gelişmeleri doğruladı.

Bir de Benden Duyun İstedim

Ünlü televizyoncu Fatih Portakal yeniden ekranlara dönüyor. Sözcü Tv ile anlaşmaya varan Fatih Portakal sosyal medya hesabından durumu değerlendirdi. Portakal paylaşımında “bir de benden duyun istedim, evet Sözcü Tv ile anlaştık. 20 Mart akşamı ana haberde sizlerle birlikte olacağız. Bir kez daha İstanbul yapmakta fayda var belki, bilmiyorum. Güzel olacak diye düşünüyorum. Ana haberle karşınızda olacağım akşam saatlerinde. Tabii her zamanki gibi bültenimizi yapacağız, Türkiye’nin haberlerini paylaşacağız. En önemlisi de konuşacağız, konuşturan ve konuşacağımız bir bülten olacak. Umarım güzel olacak, güzel de bir yol olacak diye düşünüyorum. 20 Mart akşamı kimselere randevu vermeyin, Sözcü Tv’de ana haberde birlikte olalım” ifadelerini kullandı.

20 Mart’ta Yeniden Ekranlarda

Fox Tv ile adından söz ettiren ve sert ve aykırı çıkışları ile dikkatleri çeken fatih Portakal uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. Sözcü Tv ile 20 Mart tarihinde ana haberle seyirci karşısına çıkacak olan Portakal süreci “önemli bir süreçteyiz. Bu önemli süreci es geçemezsiniz. Sadece YouTube kanalında veya sosyal medyada bunu yapamazsınız. Televizyonda olmak gerekiyor” ifadelerini kullandı. Ünlü televizyoncunun yeniden televizyon ekranından seyirciye seslenecek olması sektörde büyük ses getirirken seyirciler de bu durumdan memnun oduklarını belirten paylaşımlar yaptı. Fatih Portakal’ın ekranlara geri dönmesinde Türkiye’de seçim sürecine girilmesinin etkisinin büyük olduğu tahmin ediliyor. Sözcü Tv 1 mart tarihinde yayın hayatına başlamıştı. İlk genel yayın yönetmeni olan Yılmaz Özdil görevinden ayrılırken yerine ise Alişer Delek getirilmişti.

14-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar