Fatih Portakal Fox Tv’den neden istifa etti?

Fatih Portakal Fox Tv’den neden istifa etti?
Ezber bozan haber sunumuyla haber sunuculuğu alanında rakipsiz olan Fatih Portakal uzun yıllardır sürdürdüğü Fox Tv Ana haber sunuculuğunu neden bıraktı?

Tarafsız haber dinlemek isteyen vatandaşlar Fox Tv ekranlarını açtıklarında şok oldular. Çünkü bekledikleri kişi değildi haberleri sunan. Araştırmaya başlayan izleyiciler merak ediyor, Fatih Portakal Fox Tv’den neden istifa etti? Herkesi şok eden gelişme ve Fatih Portakal’ın açıklamaları haberimizde. Şimdi detaylar…

Fatih Portakal Fox Tv’den neden istifa etti?

Ezber bozan haber sunumu ve cevap verilemeyen sorularıyla haber sunuculuğu alanında rakipsiz olan Fatih Portakal uzun yıllardır muhalif yayınlarıyla dikkat çeken Fox Tv’nin ana haberini sunuyor. 10 aylık haber maratonuna ara vereceğini geçen hafta sonu duyuran Fatih Portakal ve Fox Tv bugün arka arkaya açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar

Murdoch sahibi olduğu FOX TV'den ayrılan Portakal, son olarak 21 Ağustos Cuma günü ana haberi sunmuştu. Kendi üslubunca sunduğu programını bitirirken 10 aylık haber maratonuna ara vereceğini söyledi. Son olarak 21 Ağustosta ekrana çıkan ünlü sunucu, program öncesi ilk kez istifa sinyali vermişti. Fatih Portakal'ın istifasıyla boşalan Fox Tv Ana Haberi şimdilik Gülbin Tosun sunuyor. Fatih Portakal'ın kararı sonrası FOX TV resmi bir açıklama yaptı.

"FOX’un en önemli değerlerinden biri olmuştur." ifadesinin kullanıldığı açıklamayı sosyal paylaşım platformu Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Fatih Portakal, şu ifadeleri kullandı: "Siz veda ederken, çalıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz. Teşekkür ediyorum @FOXTurkiye @FOXhaber"

Kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim"

İstifa haberinin gündeme bomba gibi düşmesi üzerine ünlü sunucu istifasına ilişkin iki paylaşım daha yaptı ve tamamen kendi tercihi olduğunu belirterek "Kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim" dedi.

İşte Portakal'ın o paylaşımlarını veriyoruz: “10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım @foxhaber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece “Ne yapmak istiyorum?” sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi. Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla”.

Yıllar önce bir çiftlik alarak organik tarım yapan Fatih Portakal sözlerinden anlaşıldığı üzere bir müddet çiftlik işleriyle meşgul olarak kafa dinleyecek. Canlitv platformu olarak kendisine sağlıklı bir hayat diliyoruz.

24-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar