Gülcemal Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Gülcemal Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve merakla beklenen yeni dizilerden Gülcemal’in yayın tarihi merak konusu oldu. Yeni dizi Gülcemal ne zaman yayınlanacak? İşte cevabı!

Dizi sektörünün merakla beklenen yeni dizileri arasında ilk sıralarda yer alan ve Murat Ünalmış ile Melis Sezen’i başrolde buluşturan yeni dizi Gülcemal ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. MF Yapım tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz haftalarda yönetmen değişikliği yaşanan dizinin yeni yönetmeni Yusuf Pirhasan olmuştu. Kadrosunda birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuların yer aldığı ve Bursa – Bolu ve çevresinde çekilen dizinin yayın tarihi seyirci tarafından oldukça merak ediliyor. Uzun bir süredir çekimleri devam eden ve henüz fragmanı dahi yayınlanmayan dizi için araştırma yapan ve sorularına cevap arayan seyirciler dizinin yayın tarihi başta olmak üzere pek çok bilinmeyenini merak ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve sektörde merak edilen dizilerden olan Gülcemal’in yayın tarihi ile ilgili bir gelişme var mı ve dizi ne zaman yayınlanacak? İşte bu sorunun cevabı!

Gülcemal Yayın Tarihi Ne Zaman?

MF yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Gülcemal dizisi ile ilgili çalışmalar ve çekimler devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yönetmen değişikliği yaşanan dizinin yeni yönetmeni Yusuf Pirhasan oldu ve dizinin çekilen bazı sahneleri yeni yönetmen liderliğinde yeniden çekilmeye başlandı. Bu durum ister istemez dizi ile ilgili tüm planları alt üst etti ve bazı tarihlerin ileri atılmasına sebep oldu. Murat Ünalmış ile Melis Sezen’in başrolde yer aldığı dizinin çekimleri halen Bursa ve çevresinde devam ediyor. Dizinin ilk fragmanının önümüzdeki hafta yayınlanacağı belirtilirken ana yayın tarihi ile ilgili şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Ancak fragmandan tahmini bir hafta sonra dizinin yayın akışında yer alması bekleniyor. Bu durumda Gülcemal’in mart ayının üçüncü haftasında ekranlarda olacağı tahmin ediliyor.

Gülcemal Konusu ve Oyuncu kadrosu

MF Yapım tarafından hazırlanan Aile ve dram türünde ele alınan yeni dizi Gülcemal Bursa’da çekimlerine başladı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde İstanbul’a taşınacağı belirtiliyor. Dizi, anne ve oğlun ilişkisini ve derin ve güçlü bir aşkı merkezine almış durumda. Kadrosunda

-          Murat Ünalmış (Gülcemal)

-          Melis Sezen

-          Edip Tepeli (Mert)

-          Nilay Erdönmez (Gülendam) ve

-          Samet Kaan Kuyucu (Armağan) yer alıyor. Dizi Eda Tezcan tarafından kaleme alınıyor ve yönetmen koltuğunda da Yusuf Pirhasan yer alıyor.

14-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar