Fazilet Hanım ve Kızları 5. bölüm fragmanı

Fazilet Hanım ve Kızları 5. bölüm fragmanı
Star Tv ekranlarına bomba gibi düşen yeni dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Hayalleri peşinde koşan Fazilet hanım amacına ulaşacak mı? Fazilet hanım yalıya girmeyi başaracak mı?

Yayınlandığı günden bu yana Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Fazilet Hanım ve Kızları sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Uzun yıllar boyunca fakir hayatı yaşamış Fazilet Hanım'ın yaşam hikayesi izleyenleri oldukça etkiledi. Küçük kızını yarışmadan yarışmaya sürükleyip ünlü olmasını isterken, büyük kızı ile geçinemeyen Fazilet hanım büyük bir çıkmazın içine giriyor. Tam yalıya alınacağı sırada evin hanımı vefat ederken Fazilet hanım bunu fırsat bilip kendisini yalıya aldırmaya çalışıyor. Fakat işler istediği gibi gitmiyor.

FAZİLET HANIM'IN HAYALLERİ SUYA MI DÜŞÜYOR?

Küçük kızı Ece, evin beyinin odasını düzeltmeye giderken orada uyuyakalıyor. Hazım bey ise odaya girdiğinde kızı görüp şok oluyor. Tam da o esnada kızı odaya giriyor. Babası ile küçük kızı yatakta gören Selin sinir krizi geçiyor. Evi ayağa kaldıran Selin babasına bağırıp çağırıyor. Gelen seslerin üzerine herkes Hazım beyin odasına toplanıyor. Yaşanan bu olayın sonrasında yalıdan kovulan Fazilet hanım hıncını kızından alıyor. Kaza geçiren Hazal ve Sinan'ın son durumu ne olacak? Fazilet Hanım ve Kızları yepyeni bölümü ile bu akşam Star Tv'de...

Fazilet Hanım ve Kızları oyuncuları

Fazilet Çamkıran : Nazan Kesal

Hazım Egemen : Mahir Günşıray

Yağız Egemen : Çağlar Ertuğrul

Hazan Çamkıran : Deniz Baysal

Ece Çamkıran : Afra Saraçoğlu

Sinan Egemen : Alp Navruz

Gökhan Egemen : Tolga Güleç

15-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar