Fazilet Hanım ve Kızları çekimler için hazırlıklara başladı

Fazilet Hanım ve Kızları çekimler için hazırlıklara başladı
Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yeni sezon çekimleri için hazırlıklara başladı. Peki Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezonda hangi kanalda olacak? Fazilet Hanım ve Kızları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Çağlar, Ertuğrul, Alp Navruz, Hazal Türesan, Tolga Güleç, İdris Nebi Taşkan'ın bulunduğu Star Tv ekranlarının dizisi Fazilet Hanım ve Kızları yepyeni bölümleriyle izleyicisine buluşmak için hazırlıklara başladı. Peki Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezonda hangi kanalda olacak? Fazilet Hanım ve Kızları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi çekimler için hazırlıklara başladı. Geçen sezon oldukça başarılı bir dönem geçiren Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu sezonda aynı başarıyı elde edebilmek için hazırlıklara başlamış durumda. Dizide en çok diikat çeke Hazal ile Sinan'ın aşk hikayesinin merakla beklendiği bölümleri 2. sezonda stenilen başarıyı yakalayabilecek mi? 

Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde 2. sezonda neler yaşanacak? Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezonda Star Tv'de ekranlarında.

14-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar