Fenerbahçe - Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe - Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası'nda 6 Aralık Perşembe akşamı gerçekleşecek Fenerbahçe - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig’de zor günler geçiren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Girasunspor’u sahasında ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi D grubundan çıkmayı garantileyen sarı lacivertliler, aynı başarısı Ziraat Türkiye Kupası’nda da yakalamak istiyor.

Fenerbahçe Giresunspor hangi kanalda saat kaçta?

6 Aralık Perşembe günü oynanacak mücadelede sarı lacivertli ekip, avantajlı skor elde edip, rövanş maçına rahat çıkmak istiyor. Bu akşam saat 20:30’da başlayacak mücadele aspor ekranlarından canlı izlenebilecek. Tecrübeli hakem Özgür Yankaya tarafından yönetilecek maç, Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

ASPOR CANLI İZLE

35 yıl aradan sonra ikinci karşılaşma

1967-77 yılları arasında Türkiye’nin en yüksek liginde mücadele eden Giresunspor uzun yıllardır Süper Lig hasreti çeken takımlara arasında yer alıyor. 35 yıl aranın ardından yine Türkiye Kupası organizasyonu kapsamında 10 Ocak 2016 tarihinde Fenerbahçe ile karşılaşan Giresunspor, 2 yıl aranın ardından tekrar sarı-lacivertli takım ile eşleşti.

6 Aralık Perşembe tarihinde gerçekleşecek mücadeleden galibiyetle ayrılmak isteyen yeşil beyazlı ekip, rövanş maçına rahat çıkmak istiyor.

Giresunspor Başkanı: “İnşallah Galatasaray, Trabzonspor ve Galatasaray’da Giresun’a gelir”

Kulüp başkanı Mustafa Bozdağ,Fenerbahçe ile eşleşmenin ardından basına samimi açıklamalarda bulundu. Ali Koç’u Giresun’da ağırlamanın kendileri için hoş bir ambiyans olacağını belirtirken, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gibi ligin güçlü kulüplerini sahalarında ağırlamak istediklerini ekledi.

6 Aralık Perşembe günü oynanacak diğer Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları

6 Aralık Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmalarında 5 mücadele gerçekleşecek.

13.00 Bodrum Belediyesi Bodrumspor - MKE Ankaragücü

15.00 Fatih Karagümrük - Akhisarspor

17.00 Menemen Belediyespor - Kasımpaşa

18.30 Evkur Yeni Malatyaspor - Etimesgut Belediyespor

06-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar