Ziraat Türkiye Kupası'nda günün maçları (24 Ocak 2019 Perşembe)

Ziraat Türkiye Kupası'nda günün maçları (24 Ocak 2019 Perşembe)
Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün Hatayspor - M.Başakşehir, Kasımpaşa - A.Alanyaspor ve Fenerbahçe - Ümraniyespor ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmalar saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda (ZTK) bugün Hatayspor, M. Başakşehir ile, Kasımpaşa, A.Alanyaspor ile, Fenerbahçe ise Ümraniyespor ile mücadele edecek. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmalar hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte Ziraat Türkiye Kupası'nda günün maçları.

Hatayspor - Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş mücadelesinde Hatayspor ve Medipol Başakşehir karşı karşıya geliyor. İlk maçı 1-0 galip gelerek çevrek finale yükselme şansını arttıran Medipol Başakşehir bu mücadeleden de galip gelmek istiyor. Hatayspor'un ise tur atlamak için kazanmaktan başka şansı yok.

Antakya Atatürk Stadı'nda saat 13:00'da başlayacak mücadele aspor ekranlarından canlı yayınlanacak. Aspor kanalının canlı yayınını izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

aspor canlı izle

Kasımpaşa - A.Alanyaspor maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş mücadelesinde Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. İlk maçı 0-0 berabere biterken her iki takımda çevrek finale yükselmek için bu mücadeleden galip gelmek zorunda.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 18:00'da başlayacak mücadele aspor ekranlarından canlı yayınlanacak. Aspor kanalının canlı yayınını izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

aspor canlı izle

Fenerbahçe - Ümraniyespor maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Ligin ilk yarısında sergilediği kötü performansla taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, Lig'de yükselmeye çalışırken, taraftarları teselli etmek ve avrupa biletini kapmak için Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor.

Sarı Lacivertli ekibi ZTK son 16 turu rövanş karşılaşmasında Ümraniyespor konuk ediyor. Necmi Kadıoğlu Stadı'nda bu akşam saat 20:30'da başlayacak mücadele A2 kanalından canlı yayınlanacak. A2 kanalının canlı yayınını izlemek için aşağıdaki bağlantıya gidebilirsiniz.

a2 canlı izle

24-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar