Fenomen dizi hayranlarına müjde! Yeniden ekranlarda!

Fenomen dizi hayranlarına müjde! Yeniden ekranlarda!
Bir zamanların Fenomen dizisinden hayranlarına müjde geldi. Haziran 201172de final yapan dizi karantina günlerinde evlere hapsolan diziseverlere ilaç gibi gelecek.

Bir zamanların fenomen dizisinden hayranlarına müjde geldi. Haziran 2017'de final yapan dizi karantina günlerinde evlere hapsolan diziseverlere ilaç gibi gelecek. Tekrar bölümleriyle Show Tv’de yayınlanacak dizinin hayranları efsane dizinin ne zaman yayınlanacağı merak ediyor. Şimdi detaylar

Fenomen dizi hayranlarına müjde! Yeniden ekranlarda!

Her ne kadar ABD yapımı Köstebek filminden uyarlama olsa da yayınlandığı tarihte çok ses getirmişti İçerde dizisi. Küresel salgın Coronavirüsten dolayı dizi çekimleri durunca ekranlarda kendine yer bulan efsane diziler kervanına İçerde de katıldı. Kerem Çatay'ın yönettiği, Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli'nin başrollerini paylaştığı İçerde dizisi Show Tv'de izleyici ile buluşacak. Hayranlarını heyecanlandıran İçerde dizisinin yayın tarihi duyuruldu. 2016-2017 yılları arasında 2sezon büyük ilgiyle takip edilen İçerde dizisi pazartesi akşamları izleyicisiyle hasret giderecek.

Her pazartesi İçerde!

Tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanan İçerde’nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Show Tv’de her pazartesi yayınlanacak İçerde dizisi 4 Mayıs 2020’de ilk tekrar bölümüyle ekranlara geliyor. Keyifli seyirler

İçerde İlk Bölüm Özeti

Polis Akademisi’nde okuyan Sarp ve Mert kardeştir ancak bu gerçeği ikisi de bilmemektedir. Hatta birbirlerine rakip olurlar. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf,  Polis Akademisi’nden mezuniyetine bir hafta kalan Sarp’ı polislikten atar. Mezuniyet günü akademiyi basan Sarp, Yusuf’a silah çeker. Bu eylemi onun hiç bilmediği yepyeni ve karanlık dünyaya adım atmasına yol açar. Bu dünyada onun en yakın düşmanı ise Akademi’nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

İçerde Dizisi Ne Anlatıyor?

Polis okulunu birinci olarak bitiren Sarp Yılmaz heyecanla mezuniyet törenine hazırlanmaktadır. Daha önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut ise ismini Mert olarak değiştirmiş ve aynı okula eğitim almaya gelmiştir. Mert’i sokaklardan kurtarıp polis olmaya ikna eden ise ünlü mafya kralı Celal’in avukat kızı Melek’tir. İkiz kardeşlerin babaları yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden hapse tıkılmış ve bu durum kardeşlerin travma yaşamasına sebep olmuştur. Üstelik babalarının hapse atılmasından sonra Umut'un kaçırılması iki kardeşi birbirinden ayırmış ve yıllar sonra aynı ortamda tekrar karşılaştırmıştır.

Polis olmayı seçerek aynı okula gelen ikizler birbirlerinden habersiz olarak aynı mekanda eğitim görürler. Mezuniyet töreni geldiğinde akademinin müdürü Yusuf Kaya, Sarp'ın babasının kötü niyetli oyunlarını gözler önüne sererek Sarp’a meydan okur. Herkesin coşkuyla kutladığı mezuniyet töreninde polislikten atıldığını öğrenen Sarp, hocasına törende silah çeker ve kodesi boylar. Kader bir kez daha ağlarını örer ve Sarp'ı savunmaya Melek Avukat gelir. Melek aynı zamanında kardeşi Mert'i sokaklardan kurtarıp akademiye başlamasına vesile olan kişidir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü niyetli adamların en güvendiği isimlerden biri haline gelir ve en büyük rakibi ise akademinin göz bebeği kardeşi Mert'tir.

02-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar