Ferhat İle Şirin Dizisinde Yaprak Dökümü Başladı! Ünlü Oyuncu Diziden Ayrıldı!

Ferhat İle Şirin Dizisinde Yaprak Dökümü Başladı! Ünlü Oyuncu Diziden Ayrıldı!
Fox Tv'de Cuma akşamları yayınlanan Ferhat İle Şirin Dizisinde şok bir ayrılık yaşandı. Dizinin güçlü ismi Işıl Yücesoy diziye veda etti. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve O3 Medya ve Artistanbul Medya tarafından hazırlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler gibi yetenekli ve usta oyuncuların yer aldığı Ferhat İle Şirin ne yazık ki başladığı günden itibaren bir türlü istenilen reyting oranlarına ulaşamadı. Büyük umutlarla başlayan ve uzun bir hazırlık süreci yaşayan dizi ayrıca sevilen oyuncularla da anlaşmasına rağmen ne yazık ki bir türlü seyirciye ulaşamadı.

Hikayenin seyirci tarafından rağbet görmemesi ve artık klasik haline gelen imkansız aşk ve intikam trüklerinin seyircide karşılık bulmaması dizinin seyredilmemesinin en büyük sebepleri olarak ortaya çıktı. Bu durum büyük umutlarla başlayan ve yoğun bir emek ve para harcanan dizinin erken final yapacağı söylentilerinin devamlı konuşulmasına sebep oldu. Kulislerde bitti bitecek gibi söylemlerin bir türlü bitmediği dizide bu söylemleri destekleyen bir gelişme daha yaşandı. Dizide rol alan ve dizinin güçlü karakterlerinden olan Işıl Yücesoy sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla diziden ayrıldığını sevenlerine duyurdu. İşte haberin detayları!

Ferhat İle Şirin’de Şok Ayrılık!

Final yapacağı artık hemen hemen kesinleşen Fox Tv’nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi Ferhat İle Şirin’de şok bir ayrılık yaşandı. Son olarak senaristiyle de yolların ayrıldığı Ferhat İle Şirin’in güçlü karakteri Işıl Yücesoy bir mesajla diziye veda etti. Reyting olarak büyük sıkıntı yaşayan dizide Hayriye karakterini canlandıran yılların oyuncusu usta isim Işıl Yücesoy’un diziden ayrılması dizi için sonun başlangıcı yorumlarının yapılmasına yol açtı.

Işıl Yücesoy Veda Mesajı Yayınladı!

Ferhat İle Şirin’de rol alan ve Hayriye karakterini canlandıran Işıl Yücesoy yayınladığı bir paylaşımla diziye veda ettiğini duyurdu.

Işıl Yücesoy mesajında “Hayriye2nin torunlarının hayatına yeteri kadar katkısı olamayacağını anladığım için 5. Bölüm itibariyle hayatlarından gönül rızam ile çekilme kararı almış bulunmaktayım. Bu konuda bana anlayış gösteren O3 Medya ve Artistanbul Medya’ya teşekkür ederim. Ferhat ile Şirin projesine emek veren tüm ekibe sevgi ve başarı dilleklerimi iletirim” ifadelerini kullandı. Böylece dizide ilk yaprak dökümü5. Bölümle birlikte yaşanmış oldu.

20-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar