Ferhat ile Şirin’in Ferhat’ı diziyi ve karakterini anlattı!

Ferhat ile Şirin’in Ferhat’ı diziyi ve karakterini anlattı!
Ferhat ile Şirin dizisi ile ekranlara geri dönen yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırdığı Ferhat karakteri ve dizinin konusunu anlattı..

Fox TV ekranları yepyeni dizisi Ferhat ile Şirin'in hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Çok yakında Fox TV ekranlarında yerini alacak dizi ile ekranlara geri dönen yakışıklı ve başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, yeni dizi hakkında detaylar verdi. Tolga Sarıtaş canlandırdığı Ferhat karakterini ve 'Ferhat ile Şirin' efsanesinden esinlenen aşk hikayesini anlatan dizinin konusunu anlattı..

Ferhat ile Şirin’in Ferhat’ı diziyi anlattı!

Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapımcılığını O3 Medya ile Artistanbul Medya üstleniyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisinindeki Yavuz Komutan rolü ile izleyicinin büyük beğenisini toplayan Tolga Sarıtaş yeni dizisine ve rolüne nasıl hazırlandığı açıkladı. Tolga Sarıtaş dizide babası ile birlikte marangozluk yapan ve hayat enerjisi yüksek olan bir genci yani Ferhat karakterini canlandırıyor. Tolga Sarıtaş yeni rolü için,  “Ferhat’ı tanımaya ve anlamaya çalıştım. Neleri sever, nelere üzülür gibi. Yönetmenimiz Mehmet Ada ile çok verimli okuma provaları yaptık. Marangozluk içinde gerçek marangoz bir abimle çalıştık. Ağaca, tahtaya dokunmak, ondan bir şeyler yaratmak ne demektir, ne hissettirir artık biliyorum. Çok özel bir duyguymuş. Aşkla yapılan yaratıcılığa dayalı bir meslek marangozluk.” açıklamasında bulundu. 

Ferhat ile Şirin dizisinin temel konusunun aşk olduğunu vurgulayan Tolga Sarıtaş, merakla beklenen dizide izleyiciyi neler beklediğini açıkladı. Başarılı ve yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş, "Tabi ki temel duygumuz aşk. Aşkın her halini izleyecek seyircimiz. Masumiyeti, tutkuyu, nefrete dönüşmüş aşkı, hayatları yok eden hayatları kurtaran, hayatları yönlendiren aşkları anlatıyor Ferhat ile Şirin. Tüm karakterlerimiz hayatlarında çok farklı alanlarda mücadele ederken bir yandan da aşkla sınanıyorlar.” dedi. 

Ferhat ile Şirin ne zaman başlayacak?

Fox Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Ferhat ile Şirin'in oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Uçer, Durukan Çelikkaya, Melisa Değer gibi birbirinden başarılı isimler bulunuyor. Ferhat ile Şirin'in dizisinin ilk bölümü 22 Kasım 2019 Cuma akşamı Fox Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. İyi seyirler dileriz..

22-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar