Feyyaz Yiğit’li ‘Ölümlü Dünya 2’ Film Serisinin Devamı Disney Plus’ta Yayınlanacak

Feyyaz Yiğit’li ‘Ölümlü Dünya 2’ Film Serisinin Devamı Disney Plus’ta Yayınlanacak
Feyyaz Yiğit’in başrolünde yer aldığı ‘Ölümlü Dünya’ filmi geri dönüyor. Film serisinin 2. Si olarak ‘Ölümlü Dünya 2’ bu kez dijital dizi film platformu Disney Plus’ta yayınlanacak

2017 yılında çekilen 26 Ocak 2018 yılında beyazperdede vizyona giren ‘Ölümlü Dünya’ filmi İlk üç günde 109.439 kişi tarafından, Toplam da 585.145 izleyici tarafından izlenen film, 7 milyon lira hasılat elde etti. TAFF Pictures imzası taşıyan filmin yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, UIP Türkiye dağıtım şirketi tarafından dağıtıldığı, filmin kurgusunu Emre Tuncel, görüntü yönetmenliğini Ahmet Bayar üstlendi. Ölümlü Dünya filminin yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın oturduğu, senaryosunu Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel’in kaleme aldığı filmin müziklerini Murat Çekem, Ozan Tügen ve Deniz Doğançay yaptı. Ölümlü Dünya filminin başrollerini Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım paylaşıyor. Büyük gişesi olan ve iyi hasılat yapan film 4 yıl aradan sonra devamı çekilecek. Film serisi olarak çekilecek ‘Ölümlü Dünya 2’ nerede yayınlanacak? Hangi kanalda? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Ölümlü Dünya 2 filminin merak edilenleri…


‘Ölümlü Dünya 2’ Filmi Aynı Kadro İle Geliyor!

2018 yılında sinemada yayınlanan ‘Ölümlü Dünya’ filminin şimdide 2.si çekilecek.  

Filmin 2. Serisi olan ‘Ölümlü Dünya 2’ nin de oyuncu kadrosunda ilk kadro ve karakterleri ile Ahmet Mümtaz Taylan (Gazanfer), Alper Kul (Oktay), Sarp Apak (Serhan),  İrem Sak (Begüm), Doğu Demirkol (Zafer), Feyyaz Yiğit (Serbest), Meltem Kaptan (Sevil), Mehmet Özgür (İlhami), Özgür Emre Yıldırım (Atakan), Ferit Kaya (Arif), İbrahim Selim (Müşteri), Kubilay Tuncer (Müfettiş), Mustafa Kırantepe (Kahya), Güneş Hayat (Begüm’ün Annesi), Osman Alkaş (Begüm’ün Babası), Ender Gözü (Resepsiyonist), Gümeç Alpay Aslan (Itır) ve Hakan Ağaoğlu (Avcı) rol alacak.

Ölümlü Dünya filminin konusu, uluslararası bir kiralık suç çetesinin Türkiye’deki işlerini halleden nesilden nesile kiralık katil olan Mermer Ailesi’nin aynı suç çetesiyle ters düşmesiyle birlikte onlardan kaçarkenki komik olaylarını konu alıyor.

Mermer Ailesi, Haydarpaşa Garı’nda Uzun yıllardır  Anadolu Tat Lokantası’nı işleten 8 kişilik bir ailedir. Dışarıdan bakıldığında işinde gücünde, sıradan bir esnaf ailesi gibi görünmelerine rağmen aslında bu ailenin sakladığı büyük bir sır vardır. Mermer Ailesinin üyeleri kiralık katillerden oluşmaktadır ve dünya çapındaki bir örgüt için çalışmaktadırlar. Ancak yaptıkları bazı hatalar sonrasında deşifre olup açığa çıkarlar. Bu noktadan sonra peşlerine düşen örgütten kaçmak dışında bir seçenekleri kalmayacaktır.

‘Ölümlü Dünya 2’ Filmi Nerede, Ne Zaman Yayınlanacak?

Ali Atay ve Feyyaz Yiğit başta olmak üzere eski kadronun tekrar bir araya getirileceği yeni filmin çekimleri Nisan- Mayıs 2023 tarihlerinde gibi başlayacak ve fenomen proje önümüzdeki yıl sonbaharda da Disney Plus’ta yayınlanacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus dizi ve film sektörüyle ilgili ataklarına hız kesmeden devam ediyor. BKM Film ile 5 yıllık anlaşma imzalayan ve Şahan Gökbakar, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer gibi dev isimlerin yeni filmlerini alan, Disney Plus’ın yeni hamlesi çok konuşulacak. Türkiye yapılanmasını Mehmet İçağasıoğlu ile Cenk Somer’in yönettiği platform, şimdi de fenomen film serisi ‘Ölümlü Dünya’nın 2.’si için Taff Pictures’la el sıkıştı.





05-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar