Feyza Sevil Güngör, Savaşçı'ya Geri Dönüyor

Feyza Sevil Güngör,  Savaşçı'ya Geri Dönüyor
Savaşçı dizisinde, Ayça karakteri olarak gördüğümüz Feyza Sevil Güngör, dizinin kadrosuna yeniden katıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Eskişehir’de çekimlerine başlanılan Savaşçı dizisi, tüm hızıyla hazırlıklarını tamamlayıp, 5. sezonu ile izleyicinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Yeni sezona bomba gibi isimleri kadrosuna dâhil ederek, sağlam bir hikâye ile karşımıza çıkacak olan dizi, son olarak da daha önceden dizide Ayça karakterini canlandıran Feyza Sevil Güngör, tekrardan dizi kadrosuna dâhil oldu. Dizide, Tümgeneral Ahmet Kutalmış paşanın kızı olan Ayça karakterini canlandıracak.  İlk başlarda Ayça karakterini Seçil Buket Akıncı canlandırıyordu. Ancak Akıncı diziden ayrılınca bu rolü Güngör devraldı. Bunun yanı sıra diziden birçok isim ayrılırken, bir o kadar da önemli isim kadroya dâhil oldu. Bu isimlerden bazıları ise; Ekin Mert Daymaz, Ediz Hun, Tamer Karadağlı, Anıl Tetik, Erkan Meriç ve Serenay Aktaş.

Savaşçı 5. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

    Dizinin 5. sezon tanıtım videoları paylaşıldı bile. Şuan için 2 tanıtım videosu paylaşılan dizi, tahminimizce Şubat ayında içerisinde yayınlanmaya başlayacak. Kaldığı yerden devam edecek olan dizi, şimdiden heyecan ve merak uyandırmaya başladı bile. Özellikle Murat Serezli’nin canlandırdığı karakter Albay İbrahim Kopuz’un, dizinin tanıtım videosunda ki  “Her şehit, başlarımızın üzerinde parlayan bir yıldızdır ve hiçbir karanlık o yıldızın ışığını örtemez, hiçbir şey onları bize unutturamaz.” sözleri dikkat çekti.

Savaşçı Dizinin Kadrosunda Kimler Var?

   Yukarıda da belirttiğimiz gibi, diziden birçok isim ayrıldı ve aynı zamanda birçok kişi kadroya dâhil oldu. 5. sezonda Berkay Oktay ve Gaye Turgut Evin’i ve birkaç yan karakteri daha, Savaşçı kadrosunda göremeyeceğiz. Dizinin 5. sezon kadrosunda ise; Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Sarp Levendoğlu, Erkan Meriç, Ali Tarık Fındık, Ekin Mert Daymaz, Serkan Kuru, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Anıl Tetik, Serenay Aktaş, Esma Soysal, Şahverdi Ali Eren, Feyza Sevil Güngör, Yiğit Anıl Dinkçi, Ersin Olgaç, Ediz Hun, Zerrin Sümer, Alp Öyken ve Güneş Zavrak gibi birbirinden değerli ve önemli oyuncular bulunuyor.

02-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar