Savaşçı 109. Bölümde Final Yapıyor

Savaşçı 109. Bölümde Final Yapıyor
Fox Tv ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan ve heyecan ve aksiyonu bir arada sunan sevilen dizi Savaşçı ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Bir dizi daha final kararı aldı. Televizyonların en hareketli günlerinin yaşandığı bu günlerde final yapanlar ve sezon finaline gidenler bir bir belli olurken yeni yapımlarda ekrana gelmek için gün sayıyor. Pek çok dizinin final yaparak ekranlara veda ettiği bu sezonun sonunda bir dizi daha seyircisine vedaya hazırlanıyor. Özellikle Fox Tv pek çok yapımın final yapmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Adeta yeni sezona yeni projele ve dizilerle başlayacak olan kanalın bir yapımından daha final haberi geldi. Tam dört sezondur ekranlarda olan ve ancak bu sezonun bitmesine yakın ekrana gelmeye başlayan Savaşçı dizisi için final kararı alındı. Limon Film tarafından hazırlanan ve son olarak 107. Bölümüyle ekrana gelen dizinin 109. Bölümde final yapmasına karar verildi. Bu sezona çok geç başlayan ve kadrosunu da baştan itibaren değiştiren Savaşçı ne yazık ki umulan reytinglere ulaşamadı ve kaçınılmaz sonla karşılaştı.

Savaşçı Veda Ediyor

Limon Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve dört sezondur ekranlarda olan başarılı dizi Savaşçı ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Bir özel kuvvet timinin terörle mücadelesini ve bu uğurda yaptığı fedakarlık ve özveriyi anlatan ve her hafta önce Pazar bu sezon da Cumartesi akşamları ekrana gelen Savaşçı için final kararı kanal ve yapım şirketi tarafından ortaklaşa alındı. İlk üç sezonu adeta reyting rekorları kırarak geçen ve ancak 4. sezonunda büyük sorunlar yaşayan Savaşçı yayına bir türlü girememiş ve bu süre zarfında da bazı oyuncularıyla yolları ayırmak zorunda kalmıştı. Sezon sonuna doğru yeniden bir kadro kuran ve yeniden sete çıkan dizi kaldığı yerden devam etmiş ancak ne yazık ki ilk üç sezon ki başarısına ulaşamamıştı. Dizi kadrosuna dahil ettiği Tamer Karadağlı ve Ediz Hun gibi usta isimlerle bir anda sükse yapsa da ne yazık ki bu durum rakamlara yansımamıştı.

109. Bölümde Veda Ediyor

Limon Film tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Tamer Karadağlı, Ediz Hun ve Serenay Aktaş gibi isimlerin yer aldığı Savaşçı son olarak 107. Bölümüyle ekranlara geldi. Özel Kuvvetler’e bağlı bir tim olan Kılıç Timinin hikayesini ve terörle mücadelesini anlatan dizinin iki bölüm sonra 109. bölümde final yapacağı açıklandı. Bu karar sonrası tam dört sezondur ekranlarda yer alan ve başarılı sezonlar geçiren seyirciye aksiyon ve macerayı birlikte sunan Savaşçı Dizisi seyirciye veda edecek.

02-06-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar