Alparslan Büyük Selçuklu 60. Bölümde Veda Ediyor

Alparslan Büyük Selçuklu 60. Bölümde Veda Ediyor
Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan ve 2.sezonunda bulunan dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu seyircisine veda etmeye hazırlanıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda bulunan pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu seyircisine veda etmeye hazırlanıyor. İki sezondur ekranlarda olan ve Akli Film tarafından hazırlanan Alparslan Büyük Selçuklu dönem dizisi olarak ekranlara geliyor ve yayınladığı akşamlarda en çok izlenme oranını alarak lider koltuğunda yer alıyor. Sedat İnci’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Senaryosunu Emre Konuk’un kaleme aldığı dizi Selçuklu Devleti’nin ilk kuruluş yıllarında yaşanan askeri, siyasi ve ekonomik gelişmeleri hikaye olarak ele alıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin 3. sezon onayı da TRT tarafından verildi ve dizi şimdiden 3. Sezon için hazırlıklara başladı. Bu arada da Alparslan Büyük Selçuklu 2. sezona veda etmek için gün saymaya başladı.

60. Bölümde Sezon Finali Yapıyor

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarının en çok reyting alan yapımlarından biri olan Alparslan Büyük Selçuklu 2. sezon finaline hazırlanıyor. İlk sezonun ardından ikinci sezonda da pazartesi akşamlarının lider yapımı olma başarısını gösteren ve başrolünde Sultan Alparslan olarak Barış Arduç’un yer aldığı dizinin sezon finalini 60. Bölümde yapacağı öğrenildi. Üçüncü sezonda da yayınına devam edecek olan ve seyircinin sevdiği yapımlardan olan Alparslan Büyük Selçuklu şu ana kadar 55 bölüm yayınlandı. 60. bölümde sezon arası verecek ve seyircisine veda edecek yapımın 12 Haziran Pazartesi akşamı 60. Bölümü ekranlara gelecek. Dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni yayın döneminde de aynı başarısını göstermesi bekleniyor.

Eylülde Yeniden Başlayacak

60. Bölümle birlikte sezon arası vererek seyircisine veda edecek Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni yayın döneminde de yayınına devam edecek. 3. Sezon onayını alan dizinin bu sezon son sezonu olarak planlanıyor. Eylül ayında yeniden ekrana gelecek ve 61. Bölümle birlikte kaldığı yerden hikayesine devam edecek dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda, Barış Arduç, Kayra Zabcı, Mehmet özgür, Serhat Tutumluer, Barış Bağcı, Erdinç Gülener, Korel Cezayirli, Uygar Özçelik, Devrim Satoğlu, Özgür Çevik ve Sarp Levendoğlu gibi isimler er alıyor.

14-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar