Fox Haber’de Yaprak Dökümü! 3 İsimle Yollar Ayrıldı!

Fox Haber’de Yaprak Dökümü! 3 İsimle Yollar Ayrıldı!
En çok seyredilen haber bülteni Fox Tv Ana Haber'de neler oluyor? Fox Haberin en deneyimli üç ismi kanaldan ayrıldı? Peki editörler kanaldan neden ayrıldı? İşte ayrıntılar!

Bir televizyon kanalının ana haber bülteni hiç şüphesiz kanalın en önemli yapımları arasındadır ve bu haber bülteninin seyirciler tarafından takip edilerek en çok seyredilenler arasına girmesi de o kanalın şüphesiz en gurur duyacağı işlerdendir. Uzun yıllardır haberciliğe getirdiği eleştirel bakışla rakiplerinin önüne geçmeyi başaran ve adeta Türk Medyasında tek farklı haber bülteni olarak kalan Fox Tv Ana Haber Bülteni seyircinin uzun zamandır en çok seyrettiği ve zirveye oturttuğu haberler arasında yer alıyor. Bunda hiç şüphesiz kanalın haber bülteninin editörleri ve muhabirleri kadar kanalın haber sunucusu Fatih Portakal ve sabah haberleri sunucusu İsmail Küçükkaya’nın katkısı da yadsınamaz. Ancak geçtiğimiz günlerde Fox Tv izleyicisi haber kadrosunda yer alan üç ayrılıkla bir anda şaşkına döndü.

Fox Haber’de Neler Oluyor?

Genel Yayın Yönetmenliğini Doğan Şentürk’ün yaptığı Fox Tv Haber’de üç ayrılık birden yaşandı. Fox Haberin Ankara Haber merkezi’nde kanalın kuruluşundan itibaren görev yapan ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliğini yürüten Umut Yertutan, Fox Tv Ana Haber editörü Serdar Ertuğrul ve sabah haberleri olan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Programının editörlüğünü yapan Necdet Yıldırım ile yollar ayrıldı. Editörler Necdet Yıldırım ve Serdar Ertuğrul ayrılıklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla duyurdu. Haberciler arasında bir anda bomba etkisi yaratan olayın Fox haberde nasıl bir etkisinin olacağını ise zaman gösterecek.

Fox Tv Editörleri Ayrılıklarını Böyle Duyurdu!

Fox Tv’nin en deneyimli editörlerinden olan Ana haber editörü Serdar Ertuğrul ile İsmail Küçükkaya İle Çalar Saat Programının editörü Necdet Yıldırım’ın Fox Tv’den ayrılmaları bir anda büyük yankı uyandırdı. Haberciler ise ayrılıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdular. Serdar Ertuğrul “Türkiye Gazetesi İle başlayıp TGRT ile devam ettiğim gazetecilik mesleğimi 34 yıl sonra Fox Tv’de kendi isteğimle sona erdiriyorum. Bu süre zarfında gerek kurumumdan gerekse çalışma arkadaşlarımla birliktelikten, mesleğimi yapabilmekten haz duydum” açıklamasını yaptı. Aynı şekilde Necdet Yıldırım’da “Bir açıklama da buradan yapayım, çok sevdiğim evim diye nitelendirdiğim Fox Tv’den kendi isteğimle ayrıldım. Bundan sonra İzmir’de yaşayacağım. Yeni görevimi yazışmalar tamamlanınca açıklayacağım” açıklamasını yaptı.

22-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler