Fox Tv İddialı Bir Diziye Daha Başlıyor: Kurşun!

Fox Tv İddialı Bir Diziye Daha Başlıyor: Kurşun!
Fox Tv'nin yeni yayın döneminde yayınlanması için çalışmalara başladığı yeni dizisi Kurşun'un castı netleşmeye başladı. Dizide kadın başrol oyuncusu belli oldu. İşte detaylar!

Yeni sezonun başlamasına artık günler kala televizyon kanalları da yeni sezona giriş tarihlerini netleştirmeye başladılar. Büyük çoğunluğu Eylül ayının ikinci haftasından itibaren yeni yayın dönemine başlayacak kanallar da bu tarihe göre çalışmalarını netleştiriyor ve son dokunuşları yapıyorlar. Her ne kadar bazı yapımlar yavaş yavaş sezonu açmaya başlasalar da çoğunluk ve özelikle de yeni dizilerin eylül ayının ikinci haftasından itibaren başlayacağı tahmin ediliyor. Fox Tv’de yeni yayın dönemine iddialı ve güçlü bir şekilde hazırlanan kanalların başında geliyor. Yeni yayına girecek dizişleriyle reytinglerde başa oynamaya hazırlanan kanal çalışmalarının artık sonuna gelmiş gibi görünüyor. Kanalın iddialı yapımlarından Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde oynadığı Kurşun Dizisi’de bu çalışmalardan ve dizinin hazırlıkları büyük oranda bitmiş durumda. Eylül ayında yayına girmesi beklenen dizide Engin Altan Düzyatan’ın partnerini oynayacak kadın başrol oyuncusu da belli oldu. İşte detaylar!

Kurşun Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Most Prodüction tarafından Fox Tv için hazırlanmaya başlanan ve yönetmenliğini Murat can Oğuz ve Burak Arlıel’in üstlendiği, senaristliğini Kerem Deren’in yaptığı ve başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Sarp Akkaya’nın oynayacağı Kurşun dizisinde kadın başrol oyuncu da belli oldu. Dizide idealist bir gazeteci olan Leyla karakterini canlandırması için Burçin Terzioğlu ile anlaşıldı. Burçin Terzioğlu en son Hakan: Muhafız adlı dizide oynamıştı.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

9 Mart 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burçin Terizoğlu henüz beş yaşındayken Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş adlı sinema filmlerinde oynayarak oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Oyuncu Müjdat gezen Sanat Merkezi’nde aktör stüdyo özel sahne diksiyon eğitimi almıştır. Birçok iddialı ve reyting yapan dizide rol alan oyuncu özellikle Ezel ve Poyraz Karayel dizilerindeki karakterleri ile seyircinin gönlünde yer etmiştir. Oyuncunun rol aldığı bazı yapımlar şunlardır: Halam Geldi, Merhamet, Poyraz Karayel, Ezel, Çemberin Dışında, Ey Aşk Nerdesin?, Fırtına, Aliye, Kadın İsterse, Taştan kalp, Melekler Adası, Kınalı Kar, Üzgünüm Leyla, Yılan Hikayesi, Güz gülleri, Sırılsıklam, Çiçek Taksi, Mahallenin Muhtarları, Fazilet, Perihan Abla, Çıplak vatandaş, Patron Duymasın, Hasretinle Yaşanmıyor.

Kurşun Dizisi Konusu

Most Prodüction tarafından Fox Tv için hazırlıklarına başlanılan ve başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Sarp akaya ve Burçin Terzioğlu’nun rol alacağı Kurşun dizisi, 1070’li yıllarda Türkiye’de yaşamış efsanevi bir savcının hayatını konu alacak. Polisiye ve dram türünde olacak dizide dönemin tüm siyasi zorluklarına karşın Savcı Orhan Kurşun’un mücadelesi ve aşkının anlatılacağı dizide Savcı Orhan Kurşun gündüz adaleti temsil ederken geceleri tamamen farklı biri olarak seyircinin karısına çıkacak. Kurşun’un çekimlerinin Eylül ayı içinde başlaması planlanıyor.

12-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar