Fox Tv Kurşun Dizisinde Flaş Değişiklik!

Fox Tv Kurşun Dizisinde Flaş Değişiklik!
Fox Tv'nin iddialı yapımlarından Kurşun'da şok bir ayrılık yaşandı. Diziyi beş bölüm kaleme alan yazı grubu ayrıldı. Yeni yazı grubu kim ve Kurşunda neler oluyor haberimizde!

Fox Tv’de yayınlanan ve Most Prodüction tarafından hazırlanan Yapımcılığını Oğuz Gül’ün yaptığı, yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel’in oturduğu sezonun iddialı yapımlarından Kurşun dizisinde fırtınalı günler yaşanmaya başladı. Sezona geç başlayan aldığı reytinglerle hem yapımcısını hem de kanalını hayal kırıklığına uğratan Kurşun iddialı hikayesi ve güçlü kadrosuna rağmen bekleneni karşılayamadı. Yüksek maliyetiyle dikkat çeken dizi yayınlandığı bölümlerin hiçbirinde istenilen başarıya ulaşamadı. Bu durum dizi için tehlikeli günlerin geleceğinin işareti olarak gösterilirken dizide ilk kriz payladı. Yapımcı kötü gidişin faturasını dizinin yazar grubuna keserek Kurşun dizisini yazan Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’la yolların ayrılmasına karar verildi. İşte detaylar!

Kurşun Dizisinde Kötü Gidişin Faturası Yazar Grubuna Kesildi!

23 Ekim Çarşamba akşamından itibaren Fox Tv ekranlarında yayına başlayan ve Most Prodüction tarafından hazırlanan ve İstanbul’un 1970’li yıllarını ele alan Kurşun Dizisi’nin senarist grubu değişti. Yapımcı dizinin bir türlü istenilen reytingi alamamasını sebep göstererek ve bundan diziyi beşince bölüme kadar yazan Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın sorumlu olduğuna karar vererek yazar grubuyla yolların ayrılmasına karar verdi.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun rol aldığı dizi sezona iddialı bir giriş yapmış ve uzun süren hazırlık döneminin ardından seyirciyle buluşmuştu. Ancak yayınlandığı bölümlerde istenilen reytingi alamaması ve bazı sahnelerde hataların olması dolayısıyla sosyal medyada çokça eleştirilmesi değişiklikte önemli bir sebep oldu. İlk beş bölümü yazan grubun bundan sonra dizide görev almayacağı belirtilirken diziyi yazacak yeni isimlerle de anlaşıldı.

Kurşun Dizisi’ne Taze Kan: Yeni Senaryo Grubu İşe Başladı!

Most Prodüction tarafından hazırlanan ve Fox Tv’de yayınlanan Kurşun dizisinde şok bir ayrılık yaşandı. Diziyi ilk beş bölüm boyunca yazan senaristlerle yollar ayrılırken yeni isimler göreve başladı. Reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan ve Kanal tarafından da eleştirilmeye başlanılan dizi kötü gidişin önünü alabilmek için çok ciddi bir hamle yaptı. Yazar grubuyla yollar ayrılırken yeni isimlerde diziyi devraldı. Yeni senarist olarak Ozan aksungur ve yazar grubuyla anlaşılırken yeni kalemlerin dizinin 6. Bölümünden itibaren yazacakları açıklandı. Yapım şirketinin belki de kötü gidişe çare olur düşüncesiyle yaptığı bu değişiklik başarılı olmazsa ne yazık ki Kurşun için sonun başlangıcı geldi demektir. Yeni yazarlara kolaylıklar diliyor ve başarılı olmalarını ümit ediyoruz.

19-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar