Fox Tv Yaz Sezonunda Üç Yeni Diziyle Seyirci Karşısına Çıkacak

Fox Tv Yaz Sezonunda Üç Yeni Diziyle Seyirci Karşısına Çıkacak
Fox Tv yaz sezonuna hızlı başlıyor. Kanal birbirinden iddialı ve ilgi çekici konuya sahip üç farklı diziyi seyirciyle buluşturuyor.

Eylül 2021’den itibaren başlayan yeni yayın döneminde ve devamı olan 2022’de yayına soktuğu yeni dizilerden beklediği karşılığı alamayan ev bu yapımlardan pek çoğunu erken finalle yayın akışından çıkaran bütün umudunu yaz sezonunda seyirciyle buluşturacağı dizilere çevirmiş durumda. Yoğun bir hazırlık sürecinin sonunda yayına hazır hale gelen ve halen çekimleri devam eden dizilerden ikisinin tanıtımları yayınlanmaya başlandı. Kanal yaz sezonunda üç yeni diziyi ekranlara taşıyacak ve yeniden bir başlangıç yapmaya çalışacak. İşte yaz sezonunda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak o üç dizi ve ayrıntıları.

Bir Güney Kore Uyarlaması “İyilik”

Son günlerde Fox Tv ekranlarında tanıtımı yayınlanan ev Med yapım tarafından hazırlanan İyilik dizisi Güney Kore menşeli The Queen’s House’tan uyarlanmıştır. Dizinin oyuncu kadrosunda İsmail demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş yer almaktadır. Dizide mutlu bir evliliği olan Murat ve Neslihan çiftini bir aldatma sınavı beklemektedir. Murat eşi Neslihan’ı en yakın arkadaşı Damla ile aldatmaktadır ve bunu öğrenen Neslihan için işler hiç te iyi gitmeyecektir.

Gülümse Kaderine

Avşar Film tarafından hazırlanan gençlik ve dram dizisi Gülümse Kaderine iki yakın arkadaşın hayata tutunmak için verdikleri mücadeleyi anlatmaktadır. Eda ve Yaren iki yakın arkadaştır ve bir yurtta kalmaktadırlar. Ancak yurttan ayrılırlar ve hayatın bütün zorluklarıyla bir başlarına mücadele etmeye başlarlar. İki genç kızın zor, eğlenceli, komik hikayesini anlatan Gülümse Kaderine’de Bahar şahin ve Sude Zülal Güler başrolü paylaşıyor.

Kusursuz Kiracı

Fox Tv ekranlarında yayına girecek olan bir diğer yaz sezonu dizisi de Kusursuz Kiracı adını taşıyor. MF Yapım tarafından hazırlanan Dizide Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü başrolü paylaşıyor. Kusursuz Kiracı bir apartmanda yaşayan farklı karakterdeki insanların hayatını anlatıyor. Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü dizide birbirine tamamen ters iki farklı muhabiri canlandırmaktadır. Biri ilkeli, doğru ve dürüş, diğeri hercai, umursamaz ve habercilik kurallarını hiçe sayan bu iki muhabir bir süre sonra birbiriyle yakınlaşmaya başlar. Dizi aşk ve komedi türünde ele alınıyor. Dizinin senaryosu Nermin Yıldırım tarafından kaleme alınırken reji koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor.

19-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar