Yasak Elma – 13 Haziran’da Sezon Finali Yapacak!

Yasak Elma – 13 Haziran’da Sezon Finali Yapacak!
Fox TV’nin fenomen yapımı, entrika dolu bölümleriyle her Pazartesi ekranlara gelmeye devam ediyor. Yasak Elma dizisin izleyici tarafından merak edilen final tarihi belli oldu.

Ekranların entrika dolu fenomen dizisi, Yasak Elma her Pazartesi günü saat 20:00’da Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Medyapım imzası taşıyan, yapımcılığını Fatih Aksoy’un yaptığı, ilk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde yayımlanan dizidir. Dark prodüksiyon tarafından çekilen, Yasak Elma’nın yönetmenliğini ilk 3 sezon boyunca Neslihan Yeşilyurt’un, 4. sezonda Murat Öztürk’ün ve 5. sezondan itibaren Ece Erdek Koçoğlu’nun yaptığı senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, müzikleri Cem Tuncer, Ercüment Orkut ve Efecan Tuncer tarafından yapılan, kurgusunu ise, Serdar Cakular (ilk bölümün), Kaan Öden (1-74 arası bölümlerini) ve Mert Can Asal’ın (14’ten sonraki bölümlerini) kurgulayan, dram ve komedi türündeki dizisidir. Başrollerinde, Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Melisa Doğu ve Murat Aygen yer alan dizinin sezon final tarihi belli oldu. İşte detaylar…

 
Yasak Elma Sezon Final Tarihi Belli Oldu!

Medyapım’ın yapımcılığında ekranlara gelen fenomen dizi Yasak Elma’nın sezon final tarihi belli oldu. Önemli isimleri bir araya getiren dizi Yasak Elma 13 Haziran’da sezon finali yapacak.

 

Küçük bir yaz tatili arası verecek olan dizi yeniden ekranlara gelmeye devam edecek. 5. Sezon Yasak Elma dizisi karakterlerini ise şöyle…

Ender Çelebi (Şevval Sam); Daha önce, Halit Argun, Alihan ve Kaya ile evlenmiş bir kadındır. Ender Çağatay’la nişanlıydı, Sinan ve Doğan ile de eskiden sevgiliydiler. Çocukları Erim ile Yiğit’in anneleridir. Bir kardeşi vardır adı Caner. Ortağı olduğu Kuyu Holding’in aynı zamanda Ceo’sudur. Cesaretli bir kadın olan Ender, aynı zamanda güçlü ve işinde başarılı bir kadındır. Para ve güç olmazsa olmazıdır, derdi istediği güce kavuşmaktır. Ayrıca çok bencildir. Gençliğinden beri Kaya’ya âşıktır.

Yıldız Yılmaz Yıldırım (Eda Ece); Zeynep’in kardeşi, Halitcan’ın annesi, Asuman ve Mustafa’nın kızı, Doğan'ın eşi, Halit, Kemal ve Çağatay’ın eski eşi, Nadir’in eski nişanlısı ve Kerim’in eski sevgilisi.  İntikamcı olan Yıldız, aynı zamanda sevecen ve hep mutlu olmaya çalışan bir kadındır. Yıldız Bursalıdır ve ailesinin maddi durumu çok iyi olmadığı için gençliğinden beri zengin koca bulmaya çalışan bir kadındır. Onun sayesinde özendiği zengin olma hayalini ve sosyete içine katılma, lüks içinde yaşamayı başarabilecekti.

Çağatay Kuyucu (Berk Oktay): Yıldız’ın eski eşi, Ender’in nişanlısı, Hasan Ali ve Feride’nin oğlu, Ahu’nun kardeşi ve Feyza ve Kumru’nun eski sevgilisi, Atlas’ın öz ve Halitcan’ın manevi babası. Çağatay, iyi eğitim almış, çalışkan ve yakışıklı bir adamdır.

Kumru Yıldırım (Biran Damla Yılmaz): Doğan ile Handan çiftinin kızlarıdır. Ömer ile Çağatay eski sevgilileridir. Sosyetik güzel, aynı zamanda Dünyaca ünlü biridir.

Doğan Yıldırım (Murat Aygen): Kumru’nun babası, Yıldız’ın ise kocasıdır. Toskana’dan dönen Doğan, eskiden Handan ile evliydi. Arzu ile Ender’in eski sevgilisidir. Kuyu Holding’e sonradan ortak olmuştur. İş adamı olan Doğan, aynı zamanda çok zengindir.

 

Yasak Elma 6. Sezon Var Mı? Yasak Elma Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Yasak Elma’nın 5. Sezonu devam ederken, dizinin sezon final tarihi açıklandı. Yasak Elma 13 Haziran’da sezon finali yapacak.

Yeni Sezon için yapımcılardan izin çıktı. Yasak Elma’nın 6. Sezonu çekilecek. 6. sezonda Eda Ece’nin kadroda yer alacağı kesinleşti. Fakat Eda Ece dışında kimlerin kadroda olacağı henüz netleşmedi.

Yasak Elma 6. Sezonu yaz aylarının araya girmesi ile küçük bir mola verecek ve Yasak Elma’nın 6. sezonu Eylül ayı itibariyle yayınlanmaya başlayacak.

19-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar