Fox Tv'den Yeli Sinema Filmi Atağı

Fox Tv'den Yeli Sinema Filmi Atağı
Yeni yayın döneminde birbirinden çarpıcı dizileri seyirciyle buluşturmaya hazırlanan Fox Tv ilk olarak sinema filmleriyle yeni sezonu açıyor.

Bu sezon pek çok yeni dizi ile adeta şov yapan Fox Tv yeni sezonda rakiplerine korkulu rüyalar yaşatmak için yeni çalışmalar yapmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı pek çok diziyi yayına hazırlayan ve yakında tüm yeni dizileri ile yeni yayın dönemine başlayacak olan kanal aynı zamanda yeni yayın dönemi öncesi seyirciyi Fox Tv ekranına hazırlamak ve seyirciyi çekmek için sinemalarda yayınlan ya da internet yayın platformlarında seyirciyle buluşan sinema filmlerini yayınlamaya hazırlanıyor. Birbirinden ünlü sinema filmlerinin duyurusunu yapan Fox Tv şimdiden seyirciyi heyecanlandırarak yeni dönem için büyük bir avantaj sağladı. Seyircinin heyecanla beklediği birbirinden iddialı dizi ve filmlerle rakiplerinin önüne geçmek isteyen kanal bu sezon geçmiş dönemdeki şanssızlığını ve başarısızlığını yenmek ve yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

İddialı Filmler Fox Tv’de

2023 – 2024 sezonuna hazırlanan kanallar arasında farklı içerik ve konu ile pek diziyi ekrana getirmeye hazırlanan Fox Tv ayrıca yayınlanan ve TV’de ilk kez yayınlanacak birbirinden iddialı sinema filmlerini seyirciyle buluşturmaya başladı. İlk olarak 4 Eylül akşamı Disney Plus’ta yayınlanan ve yaklaşık 100 milyon liraya mal olduğu iddia edilen Recep İvedik 7 ile seyirci karşısına çıkan Fox Tv birbirinden çarpı8cı diğer filmleri de seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Recep İvedik 7, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, Özür Dilerim, Sil baştan Kaynanam gibi yapımları ekrana getirecek kanal eylül ayının ikinci haftasıyla birlikte de yeni dizileri seyircinin beğenisine sunacak. Farklı yapım şirketlerine yaklaşık 10 yeni proje sipariş eden ve bu projeler arasında çarpıcı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla öne çıkan yapımların da olduğu Fox Tv bu sezon tam anlamıyla büyük oynuyor.

Yayın Tarihleri

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yerli sinema filmleri ilk kez tv’de sloganıyla Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. İlk olarak 4 Eylül Pazartesi akşamı Recep İvedik serisi filmlerin sonuncusu olan Recep İvedik 7 ile seyirci karşısına çıkacak yapımlar arasında

-          5 Eylül Salı Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

-          7 Eylül Perşembe Özür Dilerim

-          8 Eylül Cuma Sil Baştan Kaynanam

-          15 Eylül Cuma Yanlış Anlama 2 bulunuyor.

05-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar