Fox Tv'nin Sevilen Dizisi Final Yapıyor

Fox Tv'nin Sevilen Dizisi Final Yapıyor
Fox Tv’nin sevilen ve ikinci sezonunda olan uyarlama dizisi gelen düşük reytingler sebebiyle erken final yapma kararı aldı. Haber dizinin sevenlerini oldukça üzdü.

Yeni yayın döneminde başlayan pek çok yeni dizinin yanı sıra pek çok eski dizide seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı reyting yarışlarında ne yazık ki bazı yapımlar aldıkları düşük reytingle kanallarını bir karar almaya zorluyor. Şu ana kadar yeni yayın döneminde erken final yapan iki dizi ve erken final kararı alınan da bir dizi bulunuyor. Bütün dizilerin kötü rüyası olan erken final kararı ne yazık ki geçen sezon başlayan ve bu sezonda devam eden bir uyarlama diziyi vurdu. Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve perşembe akşamları ekrana gelen uyarlama dizi Mahkum için ne yazık ki aldığı düşük reyting sebebiyle erken final kararı alındı. Sezon başından beri reytingleri düşük gelen ve geçtiğimiz günlerde de final yapacağı söylentileri sektörde konuşulmaya başlanan Mahkum dizisinin son gelen reytingi de düşük olunca kanal daha fazla beklemedi ve dizinin erken final yapmasına karar verdi.

Mahkum 31. Bölümde Final Yapıyor

Geçtiğimiz sezon başlayan ve Fox Tv ekranlarında perşembe akşamları ekrana gelen uyarlama dizi Mahkum’dan seyircisine kötü haber geldi. İlk sezon reytingleri ortalamanın üstünde olan ve seyircisini ve kanalını mutlu eden MF Yapım imzalı Mahkum sezon sonunda ikinci sezon için onay almıştı. Güney Kore’den uyarlanan ve kadrosunda usta isimlerin yer aldığı Mahkum ne yazık ki ikinci sezonuna iyi başlayamadı. Dizi gelen düşük reytinglere rağmen Fox Tv tarafından yayında tutuldu ancak dizinin reytinglerinde yukarı doğru bir seyir görülmedi. Bunun üzerine kanal yönetimi daha fazla risk almayarak dizinin final yapmasına karar verdi. Sevilen dizinin 31. Bölümle birlikte seyirciye veda edeceği ve erken final yapacağı öğrenildi. Bu haber dizinin sevenlerini üzerken yayınlanacak son iki bölümde dizinin hikayesinin toparlanacağı öğrenildi.

Yapım Şirketi Açıklama Yaptı

Fox Tv’nin sıra dışı bir hikayeye sahip dizisi Mahkum erken final kararı aldı. Başrolünde ünlü isimler İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’nın rol aldığı dizinin yapımcısı MF Yapım çalışanlara bir yazı göndererek üzücü haberi verdi. Yapım şirketi açıklamasında “Mahkum Projemizin 31. Bölüm yayınıyla birlikte ekran macerasının sona erdiğini üzülerek bildirmek durumundayız. İlk günden beri omuz omuza birlikte emek verdik. Büyük bir başarı yakaladık ve gurur yaşadık. Yapım adına herkese çok teşekkür ediyoruz. Hepinizin ellerine, emeklerine sağlık” ifadeleri kullanıldı. Fox Tv’de perşembe akşamları yayınlanan dizi 31. Bölümle ekranlara veda edecek.

15-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar