Mahkum Dizisinin Sevilen Karakteri Diziye Veda Ediyor

Mahkum Dizisinin Sevilen Karakteri Diziye Veda Ediyor
Fox Tv'nin sevilen dizisi Mahkum'da bir veda daha. Sevilen oyuncu Muharrem Türkseven'in canlandırdığı Kamber hikayeden ayrılıyor.

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizilerden biri Mahkum. MF Yapım tarafından Güney Kore menşeli bir diziden uyarlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan Mahkum yayınlandığı Perşembe akşamlarında en iyi reyting yapan diziler arasında yer aldı. Bir savcının masumiyetini ispatlamak ve öldürülen eşinin ve başka insanların katili olan ülkenin en zengin ailelerinden birinin oğlu Barış Yesari’yi yakalamak için verdiği mücadeleyi anlatan Mahkum birbirinden ünlü oyunculardan kurulu kadrosuyla da seyircinin büyük beğenisini kazandı. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu, Melike İpek Yalova gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide hikayenin başından beri kadroda yer alan oyunculardan biri olan ve canlandırdığı Kamber karakteriyle seyircinin beğenisini ve sevgisini kazanan başarılı oyunculardan Muharrem Türkseven’in Mahkum dizisiyle vedalaşacağı öğrenildi.

Kamber Mahkum’a Veda Ediyor

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv’de ekrana gelen uyarlama dizi Mahkum’da bir ayrılık daha yaşanıyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren pek çok oyuncuyla yollarını ayıran dizide hikayeye veda edecek isimlerden biri de Kamber karakterine hayat veren Muharrem Türkseven oluyor. Dizinin başından beri hikayede yer alan ve masum olmasına rağmen hapishanede bulunan ve ardından Savcı Fırat Bulut’a yardım etmek için onunla hapishaneden firar eden Kamber karakterinin hikayesinin sona erdiği öğrenildi. Son bölümlerde masumiyeti kanıtlanan ve artık serbest olan ve ailesine kavuşmak isteyen Kamber’in diziden ayrılması dizinin seyircisini üzdü. Kamber karakteri dizide özellikle konuşması, samimi halleri ve gülmeleriyle seyircinin büyük beğenisini kazanmıştı.

Muharrem Türkseven Kimdir?

Son dönemlerde peş peşe başarılı dizilerde roller üstlenen ve seyircinin sevdiği genç oyunculardan olan Muharrem Türkseven 26 Mayıs 1989 yılında Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Muharrem Türkseven oyunculuk eğitimlerini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde görmüştür. Ardından dizilerde rol almaya başlayan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Kurtlar Vadisi Pusu dizi ile yapan oyuncunun bugüne kadar rol aldığı yapımlar arasında,

·         Kurtlar Vadisi Pusu

·         İnsan Aldandı

·         Nizama Adanmış Ruhlar

·         İstanbullu Gelin

·         Benim Adım Melek bulunmaktadır.

07-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar