Mahkum Dizisinde Sürpriz Değişiklik

Mahkum Dizisinde Sürpriz Değişiklik
Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği Mahkum dizisinde flaş bir değişiklik yaşandı.

Geçtiğimiz yıl Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve yabancı bir diziden uyarlanan Mahkum dizisi sezonunun en çarpıcı yapımlarından biri olurken aynı zamanda da en çok seyredilen yapımları arasına girmeyi başarmıştı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi Perşembe akşamlarına damgasını vururken aynı zamanda Fox Tv’nin de en başarılı yapımlarından biri olarak sezon finaline gitmişti. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı ve son bölümlerde üst üste birçok oyuncuyla yollarını ayıran dizi yeni sezon için hazırlıklara başlarken flaş bir haber sektörde konuşulmaya başlandı. Ağustos ayında yeni sezon çekimlerine başlaması planlanan dizinin yönetmenliğini yapan ünlü yönetmen Volkan Kocatürk’ün diziden ayrıldığı ve yerine başka bir ismin geçtiği öğrenildi.

Volkan Kocatürk Mahkum’dan Ayrıldı

Güney Kore imzalı İnnocent Defendant adlı diziden MF Yapım tarafından Fox Tv için uyarlanan ve ilk sezonunda başarılı bir sezon geçiren Mahkum dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Dizinin ilk bölümünden itibaren yönetmen koltuğunda oturan başarılı yönetmen Volkan Kocatürk diziden ayrıldı. Son dakika gelişmesi olarak sektörde konuşulmaya başlayan haberi Gazeteci Birsen Altuştaş duyurdu. Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik ortaya koyan dizi aldığı reytinglerle ve dizinin çarpıcı hikayesi ile seyirci tarafından oldukça beğenilmişti. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda oturan yönetmen Volkan Kocatürk sezon başından beri Mahkum’da başarılı bir sezon ortaya koymuş ve diziyi Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımları arasına sokmayı başarmıştı.

Mahkum’un Yeni Yönetmeni Özgür Sevimli Oldu

MF Yapım tarafından hazırlanan ve yabancı bir diziden Fox Tv’ye uyarlanan Mahkum dizisinde yaşanan yönetmen değişikliği sektörde flaş haber olarak etkisini gösterirken dizinin yeni yönetmeni de belli oldu. Ağustos ayında sete çıkması planlanan Mahkum’un 2. Sezonunun yönetmen koltuğunda Özgür Sevimli’nin oturacağı öğrenildi. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu ve daha pek çok başarılı oyuncunun yer aldığı Mahkum dizisi yeni yayın döneminde yine Fox Tv’nin en güçlü yapımlarından biri olacak. Dizinin yeni sezon çekimlerinin ağustos ayının başlarında başlaması planlanıyor. Dizi Eylül başlarında da 2. Sezonuyla ekranlara gelecek.

10-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar