Fox Tv’nin Yeni Dizileri Gülcemal ve Tetikçinin Oğlu Hangi Günler Yayınlanacak?

Fox Tv’nin Yeni Dizileri Gülcemal ve Tetikçinin Oğlu Hangi Günler Yayınlanacak?
Fox Tv ekranlarında yakın zamanda ekrana gelecek olan iki iddiialı dizi Gülcemal ve tetikçinin Oğlu hangi günler yayınlanacak?

Son olarak ekranlara getirdiği Dokuz Oğuz dizisi için erken final kararı alan Fox Tv aynı zamanda şu sıralar hazırlıkları süren ve çekimleri devam eden dizileri de seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Özellikle uzun bir süredir hazırlık ve çekimleri devam eden Gülcemal’i seyirci oldukça merak ederken dizinin çekimleri halen Bursa ve çevresinde devam ediyor. Başrolünde Murat Ünalmış ile Melis Sezen’in yer aldığı dizinin çok yakında ilk tanıtımının yayınlanması bekleniyor. Öbür taraftan heyecanlı ve iddialı bir diğer dizisi tetikçinin Oğlu’nun fragmanlarını yayınlamaya başlayan kanal bu iki dizinin yayın gününü belirledi. Henüz yayın tarihleri belli olmayan bu dizinin hangi günler ekrana geleceğini seyirci merak etmeye başladı.

Tetikçinin Oğlu Hangi Gün Yayınlanacak?

Same Film ve 03 Medya tarafından hazırlıkları yapılan ve Muğla’nın Bodrum ilçesinde çekimleri devam eden Tetikçinin Oğlu’nun Fox Tv ekranlarında yayınlanan fragmanları seyirciyi oldukça heyecanlandırdı. Bir mafya dizisi olarak lanse edilen ve Gökhan Horzum’un senaryosunu kaleme aldığı Tetikçinin Oğlu’nda Timuçin Esen ve Şevket Çoruh başrol oynuyor. İki usta ismin rol aldığı dizinin yayın günü olarak kanal Perşembe akşamlarını belirlemiş durumda. Yayınlanan fragmanlarıyla dikkatleri çeken ve Şevket Çoruh’un bir mafya babası ve iş adamına hayat verdiği, Timuçin Esen’in ise tetikçi karakterini canlandırdığı dizide birbirinden ünlü isimler rol alıyor. Dizide

-          Serhat Kılıç

-          Sezin Akbaşoğulları

-          Genco Özak ve

-          Hilmi Cem İntepe rol alıyor.

Gülcemal Hangi Gün Yayınlanacak?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan bir diğer iddialı dizi Gülcemal ise Bursa ve çevresinde çekimlerine devam ediyor. Bir aşk ve aile dizisi olarak hazırlanan dizide ünlü isimler Murat Ünalmış ve Melis Sezen başrolü paylaşıyor. Bursa’nın ardından seti İstanbul’a taşınacak olan Gülcemal dizisinin fragmanının çok yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacağı öğrenildi. Öbür taraftan dizinin yayın günü olarak ise Salı akşamları belirlendi. Dizide ayrıca Ayda Aksel rol alıyor ve dizi seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Kanal bu sezon yeni dizilerinden istediği verimi alamazken bu iki dizide oldukça iddialı görünüyor.

18-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar