Fox Tv'nin yeni dizisi Dokuz Oğuz'un yayın tarihi belli oldu!

Fox Tv'nin yeni dizisi Dokuz Oğuz'un yayın tarihi belli oldu!
Fox Tv ekranlarının yepyeni dizisi Dokuz Oğuz'un yayın tarihi belli oldu. Dokuz Oğuz ne zaman başlayacak? İşte yayın tarihi..

Fox Tv yepyeni bir dizi ile reytignleri alt üst etmeye hazırlanıyor. Yeni dizi Dokuz Oğuz'un yayın tarihi belli oldu. Fox Tv'nin yeni dizisi Dokuz Oğuz ne zaman başlayacak? İşte Dokuz Oğuz'un yayın tarihi..

Cem Akyoldaş'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Dokuz Oğuz, ekranlara gelmek için gün sayıyor. Yeni sezona çok iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanan dizinin detayları belli olmaya başladı. Tanıtım fragmanı ile izleyici üzerinden büyük bir heyecan uyandıran askeri dizinin kadrosunda Bilge Töreyeva, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi, iki bin yılı aşkın bir efsane olan Mehmetçiğimizin en gözde timlerinden biri de ‘Dokuz Oğuz’ timidir. Türk’ün olduğu heryerde Türk için, insanlık için ve barış için savaşacak Oğuz Timi ‘nin öyküsünü konu alıyor.

Dokuz Oğuz dizisi ne zaman başlayacak?

Magazin dünyasına yaptığı açıklamalar ile damga vuran Gazeteci Birsen Altuntaş'ın Dokuz Oğuz dizisi hakkında yayınladığı haberine göre, Dokuz Oğuz dizisinin ilk bölümü 21 Ocak Cumartesi günü yayınlanması bekleniyordu. Fakat dolu dizgin macera dolu dizinin ilk bölüm çekimlerinin yetişmediği için yayın tarihi ileri bir zamana ertelendi. Büyük bir merakla beklenen dizinin ertelenen ilk bölümü 28 Ocak Cumartesi günü ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Bakalım Dokuz Oğuz dizisi ilk bölümü ile izleyiciden tam not alacak mı?

Dokuz Oğuz dizisi oyuncu kadrosu ;

Kubilay Aka – Karanlık Yüzbaşı (Batur)

Yasemin Kay Allen – Albay Tomris Toprak

Dağhan Külegeç – Ercan Korkut

Deniz Işın – Bilge Töreyava

Hakan Boyav – General Ali Osman

Volkan Keskin – Timur

Mehmet Çevik – Hasan Dede (Batur 'un dedesi)

Kayhan Açıkgöz – Yaşar

Serhan Onat – Boran

Rami Narin – Yiğit

Sahra Şaş – Keskin Nişancı Umay

Taylan Meydan – Okan

Tuncer Salman

 

20-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler