Fox Tv'nin yeni dizisi ekranlara veda ediyor

Fox Tv'nin yeni dizisi ekranlara veda ediyor
Fox Tv'nin büyük umutlarla başlayan yeni dizisi ekranlara veda ediyor. Kısa sürede olsa bir kısım izleyici kitlesi diziyi sevmişti. Fakat reytinglerde güzel bir sıraya yerleşemeyen dizi için final kararı alındı.

Fox Tv'nin reyting rekorları kırması düşünülen dizisinden kötü haber geldi. Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci'nin oynadığı dizi Çoban Yıldızı daha fazla dayanamadı. Birbirinden ünlü isimlerin bulunduğu kadro 5 bölümün ardından final kararı aldı. Reytingler başarılı bir sıraya yerleşemeyen dizinin final kararını başrol oyuncusu açıkladı. Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ve güzel oyuncu Selin Şekerci bile reytingleri yükseltmeyi başaramadı. Günden güne iyiye gitmesi beklenen dizi bekleneni vermedi.

ÇOBAN YILDIZI FİNAL YAPIYOR

Perşembe akşamları yayınlanan Vatanım Sensin reytinglerdeki başarısını kimselere kaptırmıyor. Perşembe akşamları yayınlanan bir dizide Çoban Yıldızı'ydı. Fakat Çoban Yıldızı, Vatanım Sensin kadar başarılı olamadı. Yeni başlayan dizi Çoban Yıldızı yayınlanacak olan 5. bölümün ardından ekranlara veda edecek. Dizinin başrolü güzel oyuncu Selin Şekerci, bu haberi Karaköy'de bulunan bir mekanda arkadaşları ile eğlenirken duyurdu. Dizinin final bölümü 18 Haziran tarihinde canlitv'den de izleyebilirsiniz..

15-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar