Fox Tv’nin Yeni Dizisi Kader Bağları’nın Çekimleri Başlıyor

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Kader Bağları’nın Çekimleri Başlıyor
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak sezonun yeni dizilerinden Kader Bağları okuma provasını yaptı ve sete çıkmak gün saymaya başladı.

Yeni sezona büyük bir umutla ve yep yeni pek çok dizi ile hazırlanan Fox Tv seyirciyi adeta dizi bombardımanına tutacak. Birbirinden çarpıcı hikayelere sahip yaklaşık 10 dizinin siparişini veren kanal şimdilerde bu dizilerin sete çıkarak çekimlere başlamasını ve biran önce yayına hazır hale gelmesini bekliyor. Kanal geçtiğimiz yıllarda yaşadığı başarısızlığı bu sezon yaşamamak için ince eleyip sık dokurken aynı zamanda seyirciyi de çarpıcı hikayeler izletmenin çalışmalarını yapıyor. Kanalın yeni yayınlayacağı diziler arasında yer alan ve Süreç Film tarafından çalışılan Kader bağları dizisi bir dram ve aile türünde ele alınıyor. Başrolünde Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan’ı bir araya getiren dizinin son hazırlıkları yapılıyor. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi’nin yer aldığı dizinin okuma provaları geçtiğimiz günlerde yapılarak sete çıkmak için son aşamaya geçildi.

Kader Bağları Sete Çıkacak

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv’nin yeni dizileri arasında yer alan Kader Bağları sezonun ilginç yapımları arasında yer alıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin okuma provaları geçtiğimiz günlerde yapıldı. Benal Tairi tarafından yönetilen dizi bir aşk hikayesini konu alacak. Serkan Çayoğlu’nun Kerem ve Ayça Ayşin Turan’ın da Sevda karakterlerine hayat vereceği dizinin çekimleri Türkiye’nin yanı sıra Karadağ’da da çekilecek. Dizi Sevda ile Kerem’in yurt dışında tesadüfen tanışmaları ve birbirine aşık olmalarının ve engellerle dolu güçlü aşk hikayelerinin yurt dışından Türkiye’ye kadar sürecek macera dolu hikayesini ekrana taşıyacak.

Kader Bağları Oyuncuları Kimler?

Yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden biri olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Kader bağları okuma provalarını gerçekleştirdi. Benal Tairi yönetiminde 1 Ağustos’ta İzmir’in çeşme ilçesine bağlı Ildır’da çekecek olan dizinin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncuları arasında

-          Serkan Çayoğlu

-          Ayça Ayşin Turan

-          Arzu Gamze Kılıç

-          Aslı İçözü

-          Betül Çobanoğlu

-          Zeynep Köse

-          Sanem Babi

-          Nazlı Bulum

-          Çınar Yükçeker

-          Mehmet Aykaç ve

-          Müşerref Göksever gibi isimler yer alıyor.

27-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar