Fox Tv’nin Yeni Dizisi Sen Çal Kapımı Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Sen Çal Kapımı Konusu ve Oyuncu Kadrosu!
Fox Tv’nin yaz sezonunda ekrana gelecek romantik komedi dizisi Sen kapımı Çal’ın oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. İşte dizinin oyuncu kadrosu ve konusu!

Birbiri ardı sıra yeni yapımlara ekrana taşıyan Fox Tv yeni bir dizi için çalışmalara başladı. Yapım şirketi MF Yapım ile birlikte hazırlıklara başlanılan dizinin yaz sezonunda ekrana geleceği belirtilirken çalışmaların da başladığı belirtildi. Şimdilik hikaye ve cast konusunda çalışmalar yapılırken dizinin adının Sen Çal Kapımı olduğu belirtildi. Fox Tv ve MF Yapım’ın bu sezon ekrana gelen Mucize Doktor dizisinde de birlikte çalıştıkları ve dizinin başarısı üzerine yine bir projeyi hayata geçirmeye karar verdikleri öğrenildi. Romantik komedi tarzında olacak Sen Kapımı Çal adlı yapımda ünlü oyuncular yer alırken cast çalışmasının henüz tamamlanmadığı ve yakın zamanda hazırlıkların bitirilerek sete inilmesinin planlandığı öğrenildi. Nisan ortasında çekimlerine başlanılacak dizinin yaz sezonunda ekrana geleceği açıklandı.

Sen Kapımı Çal Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Fox Tv’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Mucize Doktor’un yapım şirketi olan MF Yapım’ın hazırlıklarına başladığı yaz sezonunda yayınlanacak romantik komedi dizisi Sen Kapımı Çal’ın cast çalışmaları başladı. Şimdilik kadın ve erkek başrol oyuncularının belli olduğu dizide diğer oyuncular için ise çalışmalar devam ediyor. Dizinin başrolünde yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ve güzel oyuncu Hande Erçel’in rol alacağı öğrenildi. Dizide başarılı oyuncu Kerem Bürsin’in bir holding sahibinin varisi Serkan Bolat karakterine hayat vereceği öğrenilirken güzel oyuncu Hande Erçel’in ise aynı zamanda üniversitesi öğrencisi olan bir çiçekçiyi canlandıracağı öğrenildi. Dizinin yan castının çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken iki oyuncunun daha şimdiden seyircide heyecan oluşturduğu öğrenildi.

Sen Kapımı Çal Konusu!

Mf Yapım tarafından hazırlanmaya başlayan ve Fox Tv’de ekrana gelecek olan Sen Kapımı Çal için masa başı hazırlıklara başlanıldı. Cast için Kerem Bürsin ve Hande Erçel’le anlaşılırken dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar üstenirken daha önce Erkenci Kuş’u da kaleme alan Ayşe Üner’in ise dizinin senaristliğini üstlendiği öğrenildi. Romantik komedi tarzında ele alınacak dizinin bir aşk dizisi olacağı öğrenilirken konusuna ilişkin detaylı bir bilgi henüz öğrenilemedi. Nisan ortası gibi sete inecek dizinin haziran ayında Fox Tv’de ekrana geleceği öğrenildi. Sen Kapımı Çal adlı yapımla ilişkin bilgi geldikçe sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

12-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar