Fox Tv'nin yeni dizisi sete çıktı

Fox Tv'nin yeni dizisi sete çıktı
Bütün ailesi öldürülen ve kendisine yeni bir hayat kuran genç bir kadının inanılmaz mücadelesini anlatan Elbet Bir Gün dizisi Fox Tv ekranlarında yayınlanmak için gün sayıyor.

Yaza damga vuran yapımlarla dikkat çeken Fox Tv yapımı Elbet Bir Gün dizisi sete çıktı. Dizi severler, ilk kareleri Kapadokya'da çekilen dizinin oyuncu kadrosunu ve ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu kimdir, haberimizde. Şimdi detaylar

Fox Tv'nin yeni dizisi sete çıktı

Bütün ailesi öldürülen ve kendisine yeni bir hayat kuran genç bir kadının inanılmaz mücadelesini anlatan Elbet Bir Gün dizisi Fox Tv ekranalrında yayınlanmak için gün sayıyor. Proje tasarımı ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un yaptığı dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp kaleme alıyor. İlk bölümü ülkemizin saklı güzellikler,nden olan Kapadokya'da çekilen Most Production imzalı dizi eylül ayında yayına girecek. Sete ait ilk fotoğraflar peri masalı ülkesi olarak adlandırılan gözde turizm mekanı Kapadokya'dan paylaşan başrol oyuncularından Şebnem Bozoklu hatıra kareleri için objektiflere poz vermeyi ihmal etmedi. Yörenin renkleri ve büyüsü çekimlere yansırken birkaç bölüm sonra Elbet Bir Gün dizisi çekimlere devam etmek için İstanbul'un yolunu tutacak.

Elbet Bir Gün dizisi kadrosu kimlerden oluşuyor?

Başrollerini ünlü oyuncular Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı Elbet Bir Gün dizisinin kadrosunda Muhammet Uzuner, Değer Soysal Alp, Ömer Genç, Helin Kandemir, Talha Karcı, Yağmur Özbasmacı ve Osman Karakoç gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

Şebnem Bozoklu kimdir?

1979 yılında İstanbul'da Şebnem Bozoklu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü’nde eğitim gören Bozoklu, Çisenti Tiyatro’da Sanat Dansı ile Mondi’nin yönetmenliğini yaptı. TRT’nin Hazır Mısınız? yapımında canlı yayın sunuculuğu yaparak kariyerine başlayan başarılı oyuncu  TRT’nin Elma Kurdu yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yaptı.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

Turkish’i Dondurma (2019)
Şahsiyet (2018)
Yok Artık 2 (2016)
Yok Artık! (2015) – Yapımcı 
Niyazi Gül Dört Nala – Hediye
Ümmü Sıbyan:Zifir – Yapımcı
Bizim Yenge – Filiz
Canım Ailem – Meliha/Meloş
Derman, – Vildan
Tiyatro Kılçık Ayşegül Hindistan’da
Emret Komutanım
Çisenti Sanat, Dikkatli Çocuk
Vesaire Vesaire
Öğleden Sonra
Müjdat Gezen Oyuncuları, Karmakarışık
Belirsizlik Meselesi
 

14-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar