Emine Ün koronavirüse yakalandı tiyatro oyun ertelendi

Emine Ün koronavirüse yakalandı tiyatro oyun ertelendi
Ünlü oyuncu Emine Ün'den kötü haber geldi. Emine Ün oyuncu koronavirüse yakalandı. Oyuncu Behzat Uygur haberi duyurdu ve tiyatro oyununun ertelendiğini belirtti.

Koronavirüs salgını etkisini göstermeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Emine Ün de koronavirüse yakalandı. Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Emine Ün'ün Covid- 19 testi pozitif çıkınca yer aldığı tiyatro oyunu da ertelendi. Ünlü tiyatrocu Behzat Uygur Emine Ün'ün durumunu paylaştı ve 'Süt Kardeşler' oyununun ertelendiğini duyurdu. Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Emine Ün'ün yer aldığı Nejat Uygur uyarlaması Süt Kardeşler oyunu 18 Ağustos'ta sahnelenecekti. Emine Ün'ün hastalanması nedeniyle oyun Eylül ayına ertelendi.

Behzat Uygur'dan Emine Ün açıklaması

Koronavirüse yakalanan ünlüler arasına Emine Ün de katıldı. Ünlü oyuncu planlanan tiyatro gösterisine günler kala koronavirüse yakalandı. Yapılan testler sonucu Covid- 19 salgınına yakalandığı anlaşılan Emine Ün dinlenmeye çekildi. 'Süt Kardeşler' oyununda yer alan Ün'ün hastalanması planlanan gösteri tarihinin değişmesine yol açtı. Ertelenen oyunun yeni tarihi oyunun yönetmeni Behzat Uygur'un ve Uygur Gösteri sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. O paylaşımda, "Değerli seyircilerimiz ; 18 Ağustos Maximum Uniq Açıkhava Sahnesinde gerçekleştireceğimiz oyunumuz 'Süt Kardeşler'i, oyuncumuz Sayın Emine Ün'ün koronavirüs nedeniyle yakalandığı rahatsızlığından dolayı 1 Eylül 2021 Çarşamba gününe ertelemek zorunda kaldık. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ağustos itibariyle biletlerinizi yeni tarihli biletlerle değiştirebilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

Emine Ün: En kısa zamanda iyileşeceğim

Güzel oyuncu Emine Ün'ün hastalanması ailesi ve sevenlerini de endişelendirdi. Birçok kişi Emine Ün'e geçmiş olsun mesajları gönderdi. 'Süt Kardeşler' oyununun da ertelenmesi nedeniyle Emine Ün'den de bir paylaşım geldi. Emine Ün Behzat Uygur'un paylaşımına not ekleyrek takipçileriyle paylaştı. Emine Ün, "Heyecanla seyircimizle buluşmayı beklerken, maalesef covid-19 test sonucum pozitif olduğu için oyunumuzu 1 Eylül'e erteledik. Umarım en kısa zamanda iyileşeceğim. Güzel mesajlarını, dileklerini ileten tüm tanıdığım tanımadığım dostlarıma çok teşekkür ederim" şeklinde bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu Emine Ün 18 Ağustos'ta planlanan Süt Kardeşler oyununun 1 Eylül'e ertelendiğini duyurmuş oldu. Emine Ün'e canlitv.com olarak geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

14-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar