Fulden Uras'tan Nuri Alço'nun torunuyum iddiası!

Fulden Uras'tan Nuri Alço'nun torunuyum iddiası!
Ünlü şarkıcı Fulden Uras’ın “Nuri Alço’nun torunuyum.” iddiası gündeme bomba gibi düştü. Nuri Alço'nun şarkıcı Fulden Uras'ın anneannesiyle 10 yıl evli kaldığı ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Fulden Uras’ın “Nuri Alço’nun torunuyum.” iddiası gündeme bomba gibi düştü. Yeşilçamın kötü karakterli oyuncularından Nuri Alço, bu yaşına kadar sadece 1 evlilik yaptığını söylüyordu. Gerçek 45 yıl sonra ortaya çıktı. Nuri Alço'nun şarkıcı Fulden Uras'ın anneannesiyle 10 yıl evli kaldığı bizzat Fulden Uras tarafından doğrulandı. Televizyonda yayınlanan magazin programına bağlanarak hakkındaki gerçekleri anlatan Fulden Uras, Nuri Alço ile anneannesinin resmi nikah fotoğraflarını bile yayınlattı. Şimdi detaylar

Fulden Uras'tan Nuri Alço'nun torunuyum iddiası!

Her zaman gazozlara ilaç atmasıyla gündeme gelen Nuri Alço bu sefer çok farklı bir iddiayla magazin dünyasını sarstı. Ünlü şarkıcı Fulden Uras, telefonla katıldığı 2.sayfa adlı magazin programında “Nuri Alço’nun torunuyum” diyerek gündemi sarstı. Çünkü Nuri Alço bu yaşına kadar sadece bir evlilik yaptığını söyleyip duruyordu. Oysaki gerçekler öyle değildi. Fulden Uras telefonla bağlandığı magazin programında Nuri Alço'nun 45 yıl önce anneannesiyle evlendiğini ve tam 10 yıl evli kaldıklarını söyledi. Canlitv platformu olarak Fulden Uras’ın söylediklerini aynen paylaşıyoruz."Benim anneannemin hayat görüşü çok açık. O yıllarda mavi gelinlik giyecek kadar modern biriydi. Ne kadar evli kaldıklarını bilmiyorum ama yaklaşık 10 sene evli kaldıklarını tahmin ediyorum."

Fulden Uras yayınlattığı nihak fotoğraflarıyla iddisının doğruluğunu da ispatladı. İşte o fotoğraf!

Fulden Uras Kimdir?

1968 İstanbul doğumlu Fulden Uras şarkıcı ve oyuncudur. 1986'da Ah Bu Kadınlar filmiyle ilk kez kamera karşısına geçti. Sezer İnanoğlu ve Vatan Şaşmaz ile birliktelikleri oldu. 1991'de “assolist” olarak sahneye çıkan Uras, 1995'te ilk albümü Belliydi Zaten'i çıkardı. Bağırsak kanserine yakalanan şarkıcı, uzun süre tedavi gördü. Fulden Uras halen kelebek hastalığı bulunan çocuklar için yardım kampanyası yürüten bir derneği yönetmektedir.

Nuri Alço Kimdir?

Yeşilçam'da canlandırdığı kötü adam karakterleri ile adını unutulmaz isimlere yazdıran Nuri Alço, 1951 Eskişehir doğumludur. 300'e yakın filmde oynayan Nuri Alço, Altay Spor Kulübünde ve Ordu Milli Takımında profesyonel olarak voleybol oynadı. Askerlik görevinden sonra büyük bir ilaç firmasında bölge temsilciliği yapan sanatçı, Ses ve Hayat dergilerinin seçmelerine katıldı. Dereceye girince işini bırakıp İstanbul'a yerleşen Nuri Alço ilk önce Kelebek, Saklambaç ve Günaydın gazetelerindeki fotoromanlarda oynadı. Birçok ünlü markasında mankenlik bile yapan Alço, 1977 yılında "Ah Bu Ne Dünya" filmiyle kamera karşısına geçti. Yeşilçam filmlerinde genç kızların gazozlarına ilaç katarak iğfal etmesiyle meşhur olan Nuri Alço 300 filmde genellikle kötü adam karakterlerini başarıyla canlandırdı.

26-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar