Furkan Palalı Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde!

Furkan Palalı Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde!
Atv ekranlarında 3. Sezonuyla ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova adlı diziye güçlü ve yakışıklı oyuncu Furkan Palalı Fikret Kefeli karakteriyle dahil oldu. İşte detaylar!

Atv ekranlarında iki sezonun sonunda koronavirüs sebebiyle sezona erken veda eden ve yaz aylarında yeniden sete çıkarak 3. Sezon için kolları sıvayan başarılı yapım Bir Zamanlar Çukurova yeniden ekrana gelmek için gün sayıyor. Çekimleri başlayan dizi bu sezonda geçtiğimiz iki sezonun başarılı grafiğini devam ettirmek ve hatta bunu daha da yükseltmek niyetinde. Perşembe akşamları ekrana gelen dizi son sezonunda her ne kadar reyting olarak liderliği kaptırmış olsa da daha sonra yaptığı ataklarla yeniden zirveye adını yazdırmayı başarmıştı. 3. Sezonuna hazırlanan dizi bu sezon herhangi bir riske girmemek için tüm çalışmaları yapmış durumda. Diziye yeni dahil olan ve şimdiden seyirci de merak uyandıran Fikret Fekeli rolünü canlandıran Furkan Palalı’da bunlardan biri. İşte detaylar!

Furkan Palalı Bir Zamanlar Çukurova’da!

Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 3. Sezonuyla ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık gibi usta oyuncuların ol aldığı diziye son olarak Nazan Kesal ve Furkan Palalı dahil oldu. Diziye yeni dahil olan Furkan Palalı dizi seyircisinde bir anda heyecan yaratırken oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova’da Fikret Fekeli karakterine hayat vereceği öğrenildi. Fikret Fekeli, dizinin güçlü karakteri Ali Rahmet Fekeli karakterinin yaşayıp yaşamadığı bilinmeyen yeğeni rolüyle diziye dahil olacak.

Furkan Palalı (Fikret Fekeli) Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisine bu sezon dahil olan ve dizinin ağır abisi ve güçlü karakteri Kerem Alışık’ın hayat verdiği Ali Fikret Fekeli’nin yaşayıp yaşamadığı belli olmayan Fikret Fekeli’nin karakter özellikleri tam olarak bilinmiyor. Furkan Palalı’nın canlandırdığı karakter şimdiden merakla beklenirken genç ve başarılı oyuncu Furkan Palalı’nın da dizide nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Son olarak Benim Tatlı Yalanım adlı yapımda rol alan oyuncu bu dizide oldukça başarılı bir performans sergilemiştir. Fikret Fekeli karakterini canlandıracak olan Furkan Palalı şu ana kadar Benim Tatlı Yalanım, Bir Mucize Olsun, Yuvaya Dönüş, Direniş Karatay, Somuncu Baba, No 309, Son Yaz Balkanlar, Adını Feriha Koydum gibi yapımlarda rol almıştır.

03-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar