Gaye Turgut Evin Tövbeler Olsun dizisine katıldı

Gaye Turgut Evin Tövbeler Olsun dizisine katıldı
Savaşçı dizisindeki Çiğdem karakteri ile geniş hayran kitlesi kazanan Gaye Turgut Evin, bu sezonun flaş dizilerinden Tövbeler Olsun ekibine dahil oldu.

Savaşçı dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Gaye Turgut Evin TRT1’in başarılı dizisi Tövbeler Olsun kadrosuna önümüzdeki bölümden itibaren dahil oldu. Hayranları şimdi Gaye Turgut Evin yeni dizisinde hangi karakteri oynayacağını merak ediyor. Savaşçı dizisindeki üniformasını çıkaran ünlü oyuncu Tövbeler Olsun dizisinde hangi rolü canlandıracak? Şimdi detaylar

Gaye Turgut Evin Tövbeler Olsun dizisine katıldı

Onu en son FOX dizisi Savaşçı dizisinde üzerinde üniformasıyla izledik. Limon Film imzalı Savaşçı dizisindeki Çiğdem karakteri ile geniş hayran kitlesi kazanan Gaye Turgut Evin, bu sezonun flaş dizilerinden Tövbeler Olsun ekibine dahil oldu. Güzel oyuncunun TRT 1'in iddialı dizisi Tövbeler Olsun’da bir avukatı canlandıracağı öğrenildi.

Şirketteki dengeleri değiştirecek

Başrollerini Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu'nun paylaştığı, Hasan Kaçan’ın yazdığı ve Serdar Akar’ın yönettiği Tövbeler Olsun dizisine 15. Bölümden itibaren dahil olan Gaye Turgut Evin, 'Avukat Eda Güneş' karakterini canlandıracak. Akıllı ve stratejik davranan Avukat Eda Güneş, güzelliği ve cazibesiyle de şirketteki bütün dengeleri değiştirecek.

Gaye Turgut Evin Kimdir?

1987 İstanbul doğumlu oyuncu, sanatçı bir ailede büyüdü. Çocukken drama ve dans çalışmalarına katılan Gaye Turgut, öğrenim gördüğü okulların tiyatro kollarında görev yaptı. İlkokulda iken bir şölende ‘Bayrağımızın Gölgesinde’ adlı oyunla MEB başarı ödülünü aldı. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü ve Sinema Televizyon bölümü mezunu olan Gaye Turgut, tüm oyuncuların mahkumlardan oluştuğu ‘Duvarların Dili’ adlı tiyatro oyunuyla dikkatleri çekti. Sadri Alışık Tiyatrosu’nda görev yapan Gaye Turgut, “Beni Affet” dizisiyle sektöre adım attı. Kurt Kapanı ve 72. Koğuş filmleriyle sinemada kendini gösteren oyuncu, Savaşçı dizisindeki Çiğdem Teğmen karakteriyle şöhreti yakaladı. Canlitv platformu olarak bizler de başarılı oyuncuya yeni dizisi Tövbeler Olsun’da başarılar diliyoruz.

Rol Aldığı Diziler

Savaşçı / Çiğdem / 2017

Beni Affet / Bahar / 2011-2014

Yamak Ahmet / Canfeda / 2011-2012

Yahşi Cazibe / 2010

Türk Malı / Derya / 2010

Kanıt / Sİbel / 2010

Her Halimle Sev Beni / Beril / 2008

Akasya Durağı /Pınar / 2010

Sevgi Ana / Oya / 2002

05-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar