Ünlü Oyuncu Gaye Turgut Evin Anne Oldu

Ünlü Oyuncu Gaye Turgut Evin Anne Oldu
Ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin ile eşi Deniz Evin’in bugün ilk bebekleri dünyaya geldi. Çift dünyaya gelen kız çocuklarına Eftelya adını verdi.

Magazin dünyası bugün güzel bir haberle çıktı okurlarının karşısına. Aynı haber sosyal medya ve internet haberciliğinde de bir anda gündem oldu ve okurlar arasında hızla yayıldı. Dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından olan güzel ve başarılı oyuncu Gaye Turgut Evin anne oldu. Güzel oyuncu annelik heyecanını yaşarken eşi Deniz evin’de babalık heyecanını yaşadı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamayla bir kız çocukları olduğunu sevenleri ve yakınlarıyla paylaşan güzel oyuncu Gaye Turgut Evin’in bu paylaşımının ardından yakınları ve sevenleri büyük bir sevinç yaşadı. İlk kez anne ve baba olma sevinçlerini yaşayan çift ise dünyaya gelen kız çocuklarına ise Eftelya adını verdiler.

Eftelya Bebek Dünyaya Geldi

Ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin ile eşi kendisi gibi oyuncu olan Deniz Evin’in bugün bir kız çocukları dünyaya geldi. İlk kez anne ve baba olan çift mutluluklarını sevenleriyle sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurdular. İlk bebeklerini kucaklarına alan çift dünyaya gelen bebeklerine Eftelya ismini verdi. Daha önce yaptıkları bir açıklamada “kız çocuğu bizim hep hayalimizdi. Babasının adı da Deniz olunca Deniz’in kızı anlamına gelen Eftelya adında karar kıldık. Baharın gelmesini müjdeleyen ve bolluk bereket anlamına da gelen Eftelya bizim çok içimize sinen bir isim oldu. Doğum için heyecanla gün sayıyoruz” ifadelerini kullanmışlardı.

Bahtın Güzel Olsun Kızım

Bu sabah dünyaya gelen Eftelya bebekle anne ve baba olma heyecanını yaşayan Gaye Turgut Evin yaşadığı mutluluğu ve sevinci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine de duyurdu. Gaye Turgut Evin “ailemize güzel kızımız Eftelya katıldı. Bahtın, ömrün, güzel olsun kızım. Vatana, millete hayırlı bir evlat ol. Ömrün boyunca adaletli, vicdanlı ol. Hüseyin’lerin yanında Yezitlerin karşısında ol” ifadelerini kullandı. Çift ayrıca sosyal medya hesabından dünyaya gelen küçük bebeklerinin ve kendisinin de ilk resimlerini paylaştı. Ayrıca küçük bebeğin yüzü de gizlendi. Bu paylaşımın ardından binlerce seveni çifte tebrik mesajlarını gönderdi ve yorumlarda bulundu. Bizde ünlü çifti dünyaya gelen bebekleri dolayısıyla tebrik ediyor ve dünyaya gelen Eftelya bebeğe de nice hayırlı ömürler diliyoruz.

24-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar