Gazeteci Ali baba oldu!

Gazeteci Ali baba oldu!
Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Anne'deki Gazeteci Ali baba oldu. Yakışıklı oyuncunun bu mutluluğu hayranlarını çok sevindir. Gazeteci Ali karakterine hayat veren Can Nergi'in o paylaşımı...

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Anne dizisinin oyuncularından Gazeteci Ali karakterine hayat veren Can Nergis geçen yaz dünya evine girmişti. Sırp model Jelena Milosavjevic ile evliliğinden bir çocuğu oldu. Baba olmanın verdiği mutluluğu sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaştı. Can Nergis'in paylaştığı fotoğraftaki mutluluğu yüzünün her santiminden belli oluyordu. Çiftin evliliklerinden dünyaya gelen bebeğin cinsiyeti kızdı. Anne dizisinde sevilen bir karakter olan Can Nergis gelecek sezonda yeni bir dizi de rol alacak mı? Star TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında ilk üçe giren Anne'nin final yapması hayranlarını son derecede üzmüştü.

CAN NERGİS BABA OLDU 

Başarılı oyuncu Can Nergis sosyal medyada paylaştığı resimde kızının yüzünü gizlemişti. Kızını kucağına alıp çekildiği bu resim sosyal medya da sevinçle karşılandı. Çok kısa bir süre önce bir dergiye röportaj veren çift bebeklerini kucaklarına almak için sabırsızlıklandıklarını dile getirmişlerdi. Can Nergis'in yanı sıra eşi Jelena Nergis'de bebeği ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşmıştı. İşte çiftin bebekleri ile çekildiği o fotoğraflar..

 

 

04-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler