Kağıt Ev dizisinden ilk görüntüler geldi!

Kağıt Ev dizisinden ilk görüntüler geldi!
Merakla beklenen yeni yapım Kağıt Ev dizisinden ilk görüntüler geldi! Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrolde olduğu dizinin konusu ne? Kağıt Ev'de hangi oyuncular var?

Hazırlıkları devam eden ve tanıtım çalışmalarına başlanan Kağıt Ev dizisinden ilk görüntüler geldi! Ünlü oyuncuları bir araya getiren Kağıt Ev dizisinin başrol oyuncuları ilk pozlarını verdi. Merakla beklenen Kağıt Ev iki başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nu bir araya getirdi. Usta oyuncular başrolleri paylaşırken dizinin castı da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Cast ve hazırlık çalışmaları devam eden Kağıt Ev'in konusu ve karakterleri hakkında da açıklama geldi.

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu evli bir çifti canlandıracak

Star Tv'de yayınlanacak Kağıt Ev dizisi için geri sayım başladı. O3 Medya tarafından hazırlanan yapım iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Kağıt Ev dizisinde usta ve sevilen isimlerden olan Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu evli ve 3 çocuk sahibi bir çifti canlandıracak. İki sevilen ismi bir araya getiren Kağıt Ev'de Erdal Beşikçioğlu Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri İnceleme Uzmanı Cihan Fırtına karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Dikkat çeken işlere imza atan Nur Fettahoğlu ise Cihan Fırtına'nın eşi başarılı bir avukat olan Aylin Fırtına karakteriyke ekrana gelecek. Kağıt Ev dizisi kadrosunda, Nihal Koldaş, Tuvana Türkay, Can Nergis, Nejat Uygur ve Yaşar Uzel gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Kağıt Ev dizisinin konusu nedir?

O3 Medya tarfından projelendirilen iddialı yapım Kağıt Ev şimdiden merak edilmeye başlandı. Dizinin senaryosu oldukça sürükleyici bir şekilde ekrana yansıyacak. Aylin ve Cihan Fırtına ve çocukları Mert, Cemre ve Melisa'nın refah ve huzur içerisinde süren hayatı bir anda değişektir. Küçük bir yanlış anlamanın beraberinde getireceği olaylar mutlu ve huzurlu bir ailenin hayatının altını üstüne getirecek. Yaşananlar karşısında Aylin ve Cihan Fırtına çocuklarını korumak için her şeyi yapmaya hazırdır. Behzat Ç karakteriyle akıllara kazınan Erdal Beşikçioğlu bu kez bir hukukçu olarak seyirci karşısına çıkıyor. Nur Fettahoğlu ise başarılı ve cesur bir avukat olarak ekrana gelecek. Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda olduğu yeni dizi Kağıt Ev yakında Star Tv ekranında olacak.

21-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar