Yeşim Salkım’ın en acı günü

Yeşim Salkım’ın en acı günü
Son olarak geçtiğimiz sezona damga vuran Arıza dizisindeki melek rolüyle hafızalara kazınan oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım 52 yıllık hayatındaki en acı günü yaşadı.

Bir yıldan beri dünyayı kasıp kavuran ve milyonlarca cana mal olan coronavirüs bir ünlü için de kabus oldu. Bugün ünlü şarkıcı Yeşim Salkım’ın en acı günü olarak tarihe geçti. Şarkıcı ve oyuncu Yeşim  Salkım'ın babası müzisyen Dursun Salkım coronadan vefat etti. Hayranları ünlü sanatçının babası hakkında söylediklerini ve paylaşımlarını merak ediyor. Şimdi detaylar

Yeşim Salkım’ın en acı günü

Son olarak geçtiğimiz sezona damga vuran Arıza dizisindeki melek rolüyle hafızalara kazınan oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım 52 yıllık hayatındaki en acı günü yaşadı. Yeşim Salkım'ın babası  eski müzisyenlerden Dursun Salkım 20 gün önce yakalandığı koronavirüs ile olan mücadelesini kaybetti. Pop müzik sanatçısı Yeşim Salkım, babası Dursun Salkım, Koronavirüs nedeniyle ölmesi karşısında yıkıldı ve paylaşımlarıyla sevenlerini duygu seline boğdu.

"Dua edin olur mu?"  

Yeşim Salkım'ın babası Dursun Salkım 2 yıldır hayatımızı cehenneme çeviren koronavirüse 20 gün önce yakalanmıştı. Babasının 3 doz aşısını eksiksiz ve zamanında vurulduğunu belirten Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından durumu haber vermiş ve babası için dua istemişti. Ünlü şarkıcı ve oyuncu açıklamasında sevenlerini şu cümlelerle olaydan haberdar etmişti: "Babamız kovid ve aşılı. 15 gündür geçmedi dua edin olur mu" 
Olydan 2 gün sonra tekrar bir paylaşım yapan usta oyuncu, babasının sağlık durumunu merak eden sevenlerine şu cümlelerle bilgi vermişti: "Ciğerlerde tutulum var maalesef ama benim babam eski toprak yenecek biliyorum" 

Sizin hiç babanız öldü mü?

Dursun Salkım koronavirüs nedeniyle yatırıldığı hastanede entübe edildi ancak 20 gün süren zorlu mücadeleyi kazanamadı. Ünlü müzisyenin hayatını kaybettiğini ilk olarak Yeşim Salkım'ın kızı Gizem Salkım sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: "Canım dedemi kaybettik. Seni çok seviyorum. Mekanın cennet olsun. Artık daha güzel bir yerdesin." 
Olayın şokunu atlatamayan Yeşim Salkım ise olayın duyulması üzerine sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda duygularını dile getirdi: "Sizin hiç babanız öldü mü? Cennette buluşalım." 
Canlitv olarak Dursun Salkım'a rahmet, Yeşim Salkım ve ailesine sabrı cemil temenni ediyoruz.

Yeşim Salkım Kimdir?

1968 yılında İstanbul'da doğan Salkım, ünlü müzisyen Dursun Salkım’ın kızıdır. Arnavut kökenli Salkım, İTÜ Devlet Konservatuvarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü'nden mezun oldu. 1994 yılında çıkardığı ilk albümü "Hiç Keyfim Yok" ile müzik kariyerine başladı ve Yeşilçam Sinemasına farklıbir bakış açısı getiren fenomen film Eşkiya'da başrol oynayarak oyunculuğunu ispatladı. Yeşil Müzik isimli plak şirketini kuran Salkım; Hilal Cebeci, Cenk Eren, Lerzan Mutlu, Tarık gibi isimleri müzik piyasasına kazandırmıştır.  

05-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar