'Geçinemiyoruz' diyen ünlülere o ünlü isimden tepki geldi!

'Geçinemiyoruz' diyen ünlülere o ünlü isimden tepki geldi!
Konserleri ve programları salgın sebebiyle iptal edilen birçok ünlü çalıştıkları mekanların açılması için çağrı yaptı. 'Geçinemiyoruz' diyen ünlülere o ünlü isimden tepki geldi!

Koronavirüs salgını sebebiyle birçok iş yeri, salgının yayılmasını önlemek amacıyla kapatıldı. İşyerleri kapatılan birçok çalışanda, maaş alamadıkları için geçim sıkıntısı oluşmaya başladı. Ünlülerde iş yapamadıkları için sorun yaşamaya başladı. İşyerleri kapatılan bazı ünlüler, bu sebeple eğlence yerlerinin açılması talep ettiler. Bu talep ise sektördeki tartışmaları beraberinde getirdi. Geçinemediğini iddiasıyla eğlence mekanlarının açılmasını isteyenlere şarkıcı Cenk Eren tepki gösterdi. Eren sosyal medya hesabından "bu kadar mı aç kaldınız?" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Cenk Eren'in ünlülere tepkisi çok sert oldu!

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Eren’nin, eğlence mekanlarının açılmasını talep eden ünlülere tepkisi sert oldu. Cenk Eren, "Bazı densiz sanat camiasından arkadaşlara sesleniyorum. Terasa iki masa atayım da gelin lan. Bu kadar mı aç kaldınız. Milyonlar cebinizde bu kadar kudurmak niye? Almasaydınız boyunuzdan büyük evleri. Avm'de konser vereceklermiş, restoranlarda sorun olmazmışmış…Bekleyin bekleyin biraz!!! Bir sürü çaresiz insan varken utanın biraz utanın! Vicdanınızdan yoksa etrafınızdan” dedi.

Cenk Eren'den Bendeniz’e ağır cevap!

Cenk Eren ayrıca Bendiz’e de sosyal medya hesabından cevap verdi; "Senin gibi bu kadar güzel besteler yapan birinin üslubu böyle olmasaydı keşke. Benim dönemim 90'ların çok özel şarkıcılarından olan sanatçı arkadaşımız yazmış. Cevap vermeyecektim ama vicdansız deyince cevap vermek istedim. Benimle olan kısmına cevap edeyim. Restoranların açılması evet oralar açılsın ki bizim dışımızda oralardan ekmek yiyen benim gibi senin gibi isim olmamış müzisyen, garson, komi arkadaşlar ekmeklerini kazansınlar. Biliyor musun ben daha ilk günden beri kendi orkestramla ilgili gerekeni yapıyorum yapmalıyım da onlar benim yol arkadaşlarım. Ayrıca sadece orkestrama değil elimden geldiğince herkese yardım ederim bunu istemememe rağmen basına zaman zaman yansımıştır. Beni en çok üzen sanıyorum röportajı okumadan beni vicdansız olmakla itham etmen oldu. Bu yaraladı beni. Kalbinin bu kadar kötü olduğunu inan bilmiyordum. Müzisyenler için bunu istediğim için vicdansızsam senin orkestranda olmayanları, kıyıda köşede üç kuruş için sabaha kadar emek veren bu insanları sevmiyor musun? Bu insanlar için adım atılması seni niye rahatsız etti. Kudurmak kelimesi aynen iade” mesajını paylaştı.

13-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar