Gelin adayı Solmaz, o dizinin başrolünde oynayacak

Gelin adayı Solmaz, o dizinin başrolünde oynayacak
Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Evleneceksen Gel' adlı programda yaptığı danslarla ünlü olan Solmaz, başrol oyunculuğu yapacak. Solmaz, hangi dizide oynayacak? Solmaz ile Kaan oyunculuğa mı başlıyor?

Show Tv programı 'Evleneceksen Gel' programında attığı göbeklerle ünlü olan Solmaz, yeni bir dizide oyunculuğa mı başlayacak? Yeni bölümleri çekilen dizinin başrollerinde Solmaz ile Kaan'ın yer alması planlanıyor.

2004-2007 yılları arasında sevilerek izlenen dizi Cennet Mahallesi, yeniden ekranlara gelecek. Büyük bir ilgiyle takip edilen Cennet Mahallesi yeni bölümlerile sevenleriyle buluşacak. Yeni bölümlerinin çekimleri devam eden dizinin başrollerinde 'Evleneceksen Gel' programından tanıdığımız Solmaz ve Kaan olacak. 

Zeki Alasya,  Müjdat Gezen,  Melek Baykal, Çağla Şıkel ve  Alişan gibi isimlerin yer aldığı komedi dizisi yeni kadrosuyla 10 yıl sonra yeniden sevenleriyle buluşacak. 

Evleneceksen Gel adlı programının evlenme adaylarından olan Solmaz, attığı göbeklerle kendisini tanıtmıştı. Solmaz'a talip gelen Kaan ise dizide yer alacak diğer oyunculardan birisi. Cennet Mahallesi yeni kadrosunda 'Evleneceksen Gel' programından birçok isim yer alıyor.

29-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar