Efsane dizi Çılgın Bediş geri dönüyor!

Efsane dizi Çılgın Bediş geri dönüyor!
90'lı yıllara damgasını vurmuş dizi Çılgın Bediş geri dönüyor. Bir çok eski dizinin yeni uyarlamasının ardından gelen ısrarlar üzerine Çılgın Bediş'in de yeniden çekileceği müjdesi geldi. İşte ayrıntılar..

Çocuklar Duymasın, Türk Malı, Cennet Mahallesi ve Mahallenin Muhtarları gibi eski dönemin en çok izlenen dizileri yeniden ekranlarımıza gelmeye hazırlanıyor. Eski dizilerin yeniden yayınlanacağı duyan Çılgın Bediş hayranları ise hemen harekete geçti. 90'lı yıllarda fırtınalar estiren "Çılgın Bediş" dizisinin yeniden çekilmesi ısrarları üzerine dizinin haklarına sahip yapımcı çalışmalara başladı. Çılgın Bediş'in yeniden yayınlanacağı haberi herkesi heyecanlandırdı. Peki Çılgın Bediş dizisinde kimler rol alacak? Çılgın Bediş ne zaman başlayacak? Çılgın Bediş hangi kanalda yayınlanacak? Efsane dizi Çılgın Bediş'in yepyeni bölümlerini ekranlara geldiği günden itibaren canlitv.com adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz...

ÇILGIN BEDİŞ HAYRANLARINA MÜJDE!

Çocukluğumuza  damgasını vuran başrolünü Yonca Evcimik, Cenk Torun, Sinan Bengier, Selma Sonat, Ayten Uncuoğlu ve Dolunay Soysert gibi isimlerin yer aldığı dizinin yapımcısı Ayhan Aybek, piyasadan gelen "Neden Çılgın Bediş'i yeniden çekmiyorsun?" şeklindeki ısrarlar üzerine harekete geçti.Ancak henüz kanal ve oyuncular netlik kazanmadı. Öte yandan dizinin yeni versiyonu için Çılgın Bediş rolünün son günlerin gözde genç şarkıcılarından Aleyna Tilki'ye teklif edildiği konuşuluyor. Bakalım yeniden çekilecek olan dizide neler olacak?

20-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar