Aslı Bekiroğlu Tepkiler Üzerine Barış Akarsu Filminden Çekildi

Aslı Bekiroğlu Tepkiler Üzerine Barış Akarsu Filminden Çekildi
Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı filmde kadın başrol oynayacak olan güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu projeden çekildiğini açıkladı.

Ülkemizde son dönemlerde gişe rekorlarına imza atan filmlerin başında biyografi filmleri geliyor. Yaşamı ve zamanında oldukça ünlü olmuş ve hayatını kaybetmiş kişilerin filmlerini yapan ve sinema severlerle buluşturan yapımcılar bu yönde yeni filmler için çalışmalarını sürdürüyor. Son günlerde bu tür filmlerden biri olan ve hazırlık ve çekim aşamasında olan ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı filmde bu filmlerden biri. Daha şimdiden büyük bir merakla vizyona gireceği zaman beklenmeye başlanan filmin kadrosu büyük bir titizlikle hazırlanmıştı. Fikri Harika Production tarafından hazırlanan film yakında çekimlere başlayacaktı ancak son anda dizinin kadın başrol oyuncusu filmden ayrıldığını açıkladı. Filmde Barış Akarsu’nun sevgilisini canlandıracak olan güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun katıldığı bir törende söylediği sözler sonrası gelen tepkiler üzerine filmin kadrosundan çekildiğini açıklaması ile filmde oyuncu krizi yaşanmaya başlandı.

Aslı Bekiroğlu Neden Ayrıldı?

Ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak olan ve Barış Akarsu Merhaba adlı filmde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu projeden ayrıldı. Güzel oyuncu projeden çekildiğini “önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak Barış Akarsu’nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam sanatçının kız arkadaşının sevenleri tarafından yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle anlaşılmaktı. Çocukluğumdan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duydum. Bu nedenle filmde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları belki sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum” ifadelerini kullandı.

Yapımcıdan Açıklama Geldi

Öbür taraftan filmin yapımcı şirketi de yazılı bir açıklama yaptı ve “rahmetli Barış Akarsu’nun hayatını anlatan Barış Akarsu Merhaba film projemizin başrol oyuncularından Aslı Bekiroğlu dün katıldığı özel bir davette hazırlıkları devam eden projemiz hakkında basın mensuplarının sorularına cevap verirken gizlilik kuralları sebebiyle bazı sorulara cevap vermekte zorlanmış verdiği cevaplar ve o anki heyecanının da etkisiyle bazı tavırları kıymetli sanatçımızın hayranları ve çevresi tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Bu minvalde yaptığımız toplantılar sonucunda Aslı Bekiroğlu’nun projemizden ayrılmasının en doğru karar olduğu kanaatine vardık oyuncuya bundan sonraki projelerinde başarılarız dileriz” ifadeleri kullanıldı. Filmde Barış Akarsu’nun kız arkadaşını canlandıracak oyuncu arayışları ise başladı.

02-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar