Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı
Show Tv ekranlarında yakında ekrana gelecek olan ve yaz sezonuna damgasını vurması beklenen dizilerden Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin tanıtımı yayınlandı.

Yaz sezonunda yayınlanacak dizilerden biri olan ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Gelsin hayat Bildiği Gibi dizisinin tanıtımı yayınlandı. BKM tarafından hazırlanan ve bir gençlik ve dram dizisi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi birbirinden ünlü oyunculardan kurulu oyuncu kadrosuyla seyirci tarafından merakla bekleniyor. Yaz sezonunun iddialı yapımları arasında gösterilen dizinin ilk tanıtımında yakında ibaresi basıldı ve dizinin tam yayın tarihi henüz belirtilmedi. Çekimleri devam eden dizinin en geç temmuz ayının ilk haftasında seyirciyle buluşması bekleniyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve proje tasarımı ve senaryosu ünlü isim Gani Müjde’ye ait olan Gelsin hayat Bildiği Gibi’nin yayınlanan tanıtımı oldukça dikkat çekici ve farklı olarak yorumlandı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça fazla beğeni aldı.

Tanıtımı Dikkat Çekti

BKM tarafından hazırlanan ve Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Gani Müjde’nin senaryosunu kaleme aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ilk tanıtımı Show Tv’de yayınlanmaya başlandı. Oldukça çarpıcı bir tanıtımla seyirciye merhaba diyen dizinin tanıtımında dizinin başrolü Ertan saban ve bir grup genç yer alıyor. Tanıtımda Ertan Saban’ın canlandırdığı karakter olan Sadi Payaslı hikayeyle ilgili ve karakteriyle ilgili bilgiler verirken dizide yer alacak gençler ise hayatı, okulu, arkadaşlıklarını, mahallelerini yorumlayan kısa flaş cümlelerle tanıtımda yer aldı. şu ana kadar yayınlanan dizi tanıtımlarının dışında bir konseptle duyurulan dizi seyirci tarafından merakla beklenmeye başlandı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Konusu ve Oyuncuları

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve tanıtımları yayınlanmaya başlayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi bir öğretmen olan Sadi Payaslı’nın atandığı okulda bir grup gence önderlik ederek onların hayatlarını farklı ve olumlu yaşamaları için önder olmasını, onlarla birlikte zor şartları aşmaya çalışmalarını ve hayatla mücadelelerini konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü delikanlı, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erdem, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur ve Murat Göçmez yer alıyor. Gelsin hayat Bildiği Gibi dizisi yakında Show Tv’de seyirciyle buluşuyor.

26-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar