Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı Çiftinin Düğünü Gerçekleşti

Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı Çiftinin Düğünü Gerçekleşti
Camia tarafından uzun süredir beklenen ve bir yıl önce talihsiz bir olay sonucu ertelenen Hacı Sabancı ve Nazlı Kaya çiftinin düğünü yapıldı.

Magazin dünyasında bugün gündemin en önemli haberlerinden birini ünlü isimler Hacı Sabancı ve Nazlı Kaya’nın düğünleri oluşturdu. Hemen her magazin programında, gazetelerin magazin sayfalarında, sosyal medyada ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer alan haber ünlü isimlerin düğünlerine yer verdi. Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan ancak aniden gelen bir ölüm haberiyle (Nazlı Kaya’nın Üvey Babası Kaan Dimili) düğünleri ertelenen Hacı Sabancı ve Nazlı Kaya çiftinin düğünleri gerçekleşti. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen düğün oldukça görkemli bir şekilde yapıldı. Tüm sosyete camiasının ve magazin basınının merakla beklediği düğünde çiftin oldukça mutlu oldukları gözlenirken düğüne davet edilen yüzlerce isim de düğünde keyifli anlar yaşadı.

Bir Yıl Gecikmeli Düğün

Camianın merakla beklediği düğün sonunda gerçekleşti. Hacı Sabancı ve Nazlı Kaya’yı evlilik kurumu altında birleştiren düğün geçtiğimiz akşam Çırağan Sarayı’nda görkemli bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl tam evlenecekken Nazlı Kaya’nın üvey babasının ölüm haberinin gelmesiyle düğün ertelenmişti. Çift aradan geçen bir yılın ardından sonunda muratlarına erdiler. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen düğünde Nazlı Kaya ve Hacı Sabancı hayatlarını birleştiren imzayı attılar ve karı – koca oldular. Çift düğünde oldukça mutlu görünürken davetlilerde gecede doyasıya eğlendi. 10 Ekim 2021 tarihinde sade bir nikahla dünya evine giren çift kendilerinden beklenen düğünü de bir yıl gecikmeli de olsa yapmış oldular.

Üç Yıldır Birlikteler

Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan çift 18 Aralık 2020 tarihinde Nazlı Kaya’nın baba evinde nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmışlardı. Aradan geçen zaman içinde evlenmek için bekleyen çift sonunda muratlarına erdi. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen muhteşem bir düğünle evlenen çift görkemli düğün pastasını kılıçla kestiler. Yüzlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde çiftin mutluları gözlerden kaçmazken düğün sosyal medya ve magazin basınında geniş şekilde yer aldı. Çiftin birbirinden güzel ve dikkat çeken fotoğrafları magazin sayfalarında yerini alırken sosyal medyadan pek çok kullanıcı çiftin düğününe yorumlar yaptı. Çifte mutluluklar dileyen pek çok kullanıcı Nazlı Kaya’nın gelinliğini oldukça beğenirken yorumlarda bundan da çokça bahsetti.

26-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar