Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
BKM Yapım tarafından hazırlanan ve Gani Müjde tarafından senaryosu yazılan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan oyuncular kimler?

Son günlerde peş peşe yeni dizilerin yayınlanmaya başladığı sektörde BKM Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak Gelsin hayat Bildiği Gibi dizisinin tanıtımı kanalda yayınlanmaya başlandı. Sezonun iddialı yapımları arasında yer alması beklenen dizi dram türünde bir yapım ve usta isim gani Müjde tarafından projelendirildi ve senaryosu yazıldı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yaz ayı bitmeden Show Tv ekranlarında yer alması planlanıyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin çekimleri halen devam ediyor. Dizinin yayın tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncuları

Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Gani Müjde’nin senaryosunu kaleme aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi BKM tarafından Show Tv için hazırlanıyor. Dizinin çekimleri şu sıralar devam ediyor. Kanalın iddialı yapımları arasında gösterilen dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yer alan oyuncular arasında

·         Ertan Saban

·         Devrim Özkan

·         Özge Özberk

·         Nilsu Berfin Aktaş

·         Ayşe Kırca

·         Özgü Delikanlı

·         Onur Özer

·         Ali Berge

·         Melisa Bostancıoğlu

·         Mustafa açılan

·         Rojbin Erden

·         Furkan Murat Uğur

·         Sanem Babi gibi isimler yer alıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Konusu

BKM tarafından hazırlanan Gelsin Hayat Bildiği gibi bir dram dizisi olarak hazırlanıyor. Dizide kirli geçmişini ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’ne atanan ve burada yolu ıslahevinden gelen beş gençle kesişen Sadi Payaslı’nın ilginç ve çarpıcı hikayesi konu ediniyor. Coğrafya öğretmeni Sadi Payaslı sarsılmaz adalet duygusu ile hayata bir sıfır geride başlamış bu beş genç için öğretmenden öte bir karakter olacak ve onlara kol kanat gererek hayata hazırlayacak ve bunun için mücadele edecektir. Dizinin tanıtımları Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlasa da tam yayın tarihi henüz belli olmadı. Ancak dizinin en erken tarihte yayına girmesi için çalışmalar ve planlamalar devam ediyor. Dizinin yaz ayları bitmeden ekrana geleceği tahmin ediliyor. Dram yönü ağır bassa da Gelsin hayat Bildiği Gibi aynı zamanda bir gençlik dizisi olarak da dikkatleri çekiyor.

23-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar