Gençliğim Eyvah 2. Bölüm İzle

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm İzle
Gençliğim Eyvah 2. Bölüm İzle; 22 Haziran Pazartesi 2. Bölümüyle ekrana gelen Gençliğim Eyvah 2. Dizisinin 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm İzle; oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca gibi oyuncuların rol aldığı Gençliğim Eyvah dizisinin 2. 22 Haziran Pazartesi saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. Yaz sezonunun başlayan ilk dizisi olan ve birinci bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisi aynı mahallede karşılıklı olarak kebapçılık yapan iki arkadaşın hem tatlı bir rekabet içinde mesleklerini yapmalarını hem de gençliklerinde yaşadıkları olayların bugünkü hayatlarını nasıl etkilediği üzerine kurulmuş bir hikayeyi ele alıyor. Dizi ilk bölümde iki arkadaşın geçmişlerinde yaşadıkları bir olayla yüzleşmeleriyle başlıyor. Dizinin ikinci bölümü ise bu akşam ekrana geliyor. Gençliğim Eyvah’ın 2. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

GENÇLİĞİM EYVAH SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarında yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekranlara gelen ve Süreç Film tarafından hazırlanan Gençliğim Eyvah bu akşam 2. Bölümüyle ekrana geldi. Dizide iki düşman kebapçının geçmişlerinde yaşadıkları bir hata sonucu bugün başlarına gelenlerin işlenmesi ele alınıyor. Kebapçı Zekeriya geçmişte yaşadığı bir kaçamak sonucu bir oğlu olduğunu yıllar sonra öğrenmiştir. Aynı şekilde aynı zamanda kaçamak yapan Kebapçı Arif’te kendi kaçamağı ortaya çıkmasın diye rekabet içinde olduğu arkadaşı Zekeriya’ya yardıma başlar ama olaylar ikilinin beklemediği ve tahmin etmediği şekilde gelişir. Zekeriya’nın İtalya’dan gelen oğlu Çavi mahallede kalmış ve üstelikte Kebapçı Arif’in yanında çalışmaya başlamıştır.

Gençliğim Eyvah 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

Aynı Mahallede karşılıklı olarak kebapçılık yapan iki düşman arkadaş Kebapçı Zekeriya ve Kebapçı Arif İtalya’dan gelen Çavi ve Zola’nın kendi çocukları olup olmadığını anlamak için DNA testi yaptırmaya karar verirler. Bunun için Çavi ve Zola’nın yaşadıkları eve gizlice giren Zekeriya ve Arif’in başına hiç tahmin etmedikleri olaylar gelir. Öbür taraftan Zekeriya’nın kızı Azra’ya aşık olan Arif’in oğlu Ahmet kendini affettirmek için türlü oyunlara girmiştir. DNA testi yapılmıştır ama bu rapor Zekeriya Arif ikilisinin başına yeni dertler açmaktan başka bir işe yaramaz. İki kebapçı tüm bunların yanı sıra rekabette de geri durmazlar ve en iyi kebapçının kendileri olduğunu ispatlamak için türlü yarışlara girerler. Yine Azra’ya aşık olan Zola ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Azra’dan bir türlü uzak duramamaktadır.

Gençliğim Eyvah 2. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

22-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar