Getafe - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Getafe - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
UEFA Avrupa Ligi C grubunda yer alan Trabzonspor, Getafe karşısında 3 puan arayacak. Getafe - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trabzonspor yaklaşık 4 yıllık bir aranın ardından yeniden Avrupa kupalarında sahne alıyor. Ön eleme ve play off turlarını geçip UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalan Bordo mavililer, C grubundaki ilk maçına çıkıyor temsilcimizin rakipi ise İspanya La Liga ekiplerinden Getafe olacak. Getafe - Trabzonspor ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Getafe - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Basel, Getafe ve Krasnodar takımlarıyla UEFA Avrupa Ligi C grubunda yer alan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi sezonunu açıyor. Bordo mavililer, grupta ilk olarak Getafe ile karşılşacak. Zorlu mücadele ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Getafe - Trabzonspor karşılaşması Perşembe akşamı oynanacak. Alfonso Perez Kolezyumu'nun ev sahipliği yapacağı maçın başlama saati 19:55 olarak belirlendi. Bu kritik maç beIN Sports HD 1 ekranlarından şifreli olarak futbol severlere ulaşacak.

Getafe - Trabzonspor maçını Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug yönetecek. Matej Zunic ve Grega Kordez maçta yardımcı hakemlik yapacak. Saha kenarında ise Dejan Balazic görev alacak.

Getafe - Trabzonspor maçı muhtemel 11'ler

Getafe David Soria, Damian Suarez, Raul Garcia, Leonardo Cabrera, Allan Nyom, David Jason, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, Marc Cucurella, Jorge Molina, Jaime Mata

Teknik Direktör: Jose Bordalas

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Joao Pereira, Hüseyin Türkmen, Mecit Hosseini, Filip Novak, Jose Sosa, John Obi Mikel, Abdülkadir Parmak, Donis Avdijaj, Anthony Nwakaeme, Alexander Sørloth

Teknik Direktör: Ünal Karaman

Trabzonspor Avrupa kupalarında 130. sınavına çıkıyor

Trabzonspor, Getafe karşısında 130. Avrupa kupası maçına çıkacak. Bordo mavililer bu maçların 50'sinden galibiyetle ayrılmayı başardı. 33 maç beraberlikle sona ererken 46 maç ise mağlubiyetle son buldu. 

Son olarak 2015-16 sezonunda Avrupa kupalarında gruplara kalmayı başaran Trabzonspor, 4 sezondur devam eden Avrupa hasretine bu sezonla birlikte son verdi. Yaptığı yüksek bütçeli transferlerle de UEFA Avrupa Ligi'ni ne kadar önemsediğini ortaya koydu. Premier Lig devi Liverpool forması giyen Daniel Sturridge ve geçmişte uzun süre Chelsea formasını terleten John Obi Mikel, temsilcimiz Trabzonspor'a transfer edildi. Getafe karşısında sadece John Obi Mikel'in forma giymesi bekleniyor. 

18-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar